noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Taloushallinnon järjestelmäkouluttaja

Jyväskylä, Tampere

Regular

Technical and Functional Expertise

06 January 2021 - 24 January 2021

Industry Software

Etsimme nyt Jyväskylän tai Tampereen toimipisteeseemme uutta osaajaa taloushallinnon järjestelmien käyttöönottoon liittyviin prosesseihin sekä asiakkaidemme kouluttamiseen uusien järjestelmien käyttämisessä.

Tehtävä

Etsimämme henkilö opastaa asiakkaitamme Jydacom-tuoteperheeseemme kuuluvien taloushallinnon ohjelmistojen käyttöönotossa. Hän kouluttaa asiakkaan työntekijät käyttämään uutta järjestelmää sekä auttaa heitä kehittämään taloushallinnon toimintatapoja. Koulutukset tapahtuvat kasvokkain asiakkaan toimitiloissa, omissa toimitiloissamme tai etäyhteysvälineitä hyödyntäen. Tehtävään kuuluu myös pienimuotoista projektinhallintaa – huolehdit, että järjestelmän käyttöönotossa pienet, mutta tärkeät yksityiskohdat tulevat huomioiduksi ja hoidetuksi ajallaan. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Kouluttajamme tekevät tiiviisti yhteistyötä oman organisaatiomme asiakastuen sekä tuotekehityksen kanssa. Yhdessä kehitämme järjestelmiämme jatkuvasti asiakkailta saadun palautteen perusteella, jotta tuotteemme ovat kilpailukykyisiä ja tuottavat asiakkaillemme arvoa.

Jos kaipaat vaihtelua numeroiden pyörittelyn rinnalle, tässä tehtävässä voit yhdistää ainutlaatuisella tavalla taloushallinnon kokemuksesi ihmisläheiseen työskentelyyn asiakkaiden parissa! Anna asiantuntemuksesi loistaa ja auta asiakkaitamme paitsi uuden järjestelmän käyttöönotossa, myös omien taloushallinnon prosessiensa parantamisessa.

Sinä

Taloushallinnon perusprosessit ja käsitteet ovat sinulle tuttuja ja sinulla on mielellään kokemusta Procountor- tai Microsoft Navision -järjestelmästä. Sopiva koulutustausta tehtävään on korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto, esimerkiksi tradenomi, tai vastaava muulla tavoin hankittu osaaminen taloushallinnon parista. Käytät erilaisia tietojärjestelmiä sujuvasti ja uusien järjestelmien haltuunotto käy sinulta luontevasti.

Olet työssäsi jatkuvasti tekemisissä ihmisten kanssa, joten arvostamme sosiaalisia vuorovaikutustaitoja, halua auttaa ihmisiä, ”lehmän hermoja” sekä johdonmukaista ja selkeää kommunikointitapaa. Nautit, kun saat asiakkaissamme aikaan oivalluksia ja oppimista. Olet myös sopivasti jämäkkä – huolehdit siitä, että koulutukset tapahtuvat aikataulussaan, suunnitelmien mukaisesti ja että saat myös asiakkaamme sitoutumaan yhteiseen kehittämistyöhön.

Suurin osa asiakkaistamme on rakennusalan yrityksiä, joten rakennusalan aikaisempi tuntemus on plussaa, ei kuitenkaan edellytys.

Millaista meillä on olla töissä?

Pohjoismaiden suurimpana IT-yrityksenä meillä on tarjota asiakkaillemme vahva tarina ja perusta tarjoamillemme ratkaisuille. Jydacom-tuoteratkaisuillamme on vahva markkina-asema rakennusalalla. IT-alan osaamisen ohella meillä onkin myös vankkaa rakennusalan toimialatuntemusta. Alamme kehittyy kuitenkin nopeasti, siksi jatkuva oman osaamisen kehittäminen kuuluukin meillä kaikille.

Työskentelytapamme ovat moderneja ja joustavia, myös etäyhteysvälineitä hyödyntäen. Henkilöstötyytyväisyyskyselyissämme työilmapiiri, toisten auttaminen ja porukka keräävät toistuvasti parhaat kiitokset. Toimistollamme on rento ilmapiiri, ja yhteiset kahvihetket tai muut piristävät hetket tukevat jaksamista keskellä kehittyvän toimialamme haasteita.

Näin haet tehtävää

Kouluttajatiimimme esimies Pia Tajakka vastaa tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyviin kysymyksiin. Pian tavoitat sähköpostitse pia.tajakka(@)tietoevry.com tai puhelimitse: 040 5720 883.

Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö on löytynyt, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.1.2021 mennessä!

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn