noun_Email_707352 noun_917542_cc Map point Play Untitled Retweet Group 3 Fill 1

Dagens Næringslivs Penger og teknologi-konferanse den 7. mai på Oslo Event Hub

Utforsk de nyeste trender og innovative løsninger som kan styrke din virksomhet innen finanssektoren. Få innsikt fra bransjens beste og utvid ditt nettverk med likesinnede fagfolk.

7.5.2024 / Oslo, Norway
Se fullt program her

Tietoevry er stolt sponsor av konferansen DN Penger og Teknologi, og vi inviterer deg til å bli med oss for å utforske de nyeste trendene og mulighetene innen finans- og teknologibransjen.

DN Penger og Teknologi byr på en dag full av engasjerende presentasjoner, spennende paneldebatter og interaktive seminarer. Få innsikt fra bransjeeksperter, ledende fagpersoner og suksessfulle gründere som vil dele sine unike perspektiver på hvordan teknologi påvirker pengestrømmen og økonomien.

Programmet for dagen vil dekke et bredt spekter av emner, inkludert digital betaling, blokkjede-teknologi, kunstig intelligens i finans og mye mer. Her vil du få praktiske tips, inspirasjon og innsikt som kan hjelpe deg med å navigere i den digitale økonomien.

Ikke gå glipp av muligheten til å delta på DN Penger og Teknologi. Bli med oss når vi dykker ned i fremtidens økonomi og utforsker de grenseløse mulighetene som teknologien bringer. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til denne inspirerende begivenheten!

Svindelens nemesis: Kunstig intelligens

Hvordan bruker kriminelle kunstig intelligens for å svindle og lurer folk og bedrifter? Og hvordan bruker eksperter den samme kunstige intelligensen for å hindre at det skjer? 

For å svare på dette har John Erik Setsaas, Director of Innovation hos Financial Crime Prevention, Tietoevry Banking, blitt intervjuet av Dagens Næringsliv for Penger og Teknologi konferansen. 

Klikk her for å høre intervjuet!

Contact us

Henriette Holmen Sloreby

MarCom Lead, Financial Crime Prevention

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn