noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Fornebu

Regular

Application and Product Development

25 January 2021 - 04 March 2021

Financial Services Solutions

Liker du teknologi og vil være med på å forme fremtidens digitale samfunn?

Vi søker utviklere som ønsker å bli en del av vårt dyktige team på Fornebu.

Bankverdenen er i rask endring gjennom teknologisk utvikling, hyppige endringer i kundeforventninger og nye regulatoriske krav. Hver dag løser vi utfordringer og skaper nye ideer og løsninger for våre kunder. Er du en av de nytenkende drivkreftene vi ser etter?  Vi kan tilby deg en stilling som gir deg utfordringer og muligheten til å utvikle deg.

Card Issuing er ansvarlig for salg, utvikling og forvaltning av kort-tjenester og løsninger mot norske og internasjonale kunder. Vi designer og utvikler løsningene våre selv og har flere store og spennende prosjekter på gang. Vi har høye ambisjoner, er ledende innen teknologi, og ønsker å lage de beste og mest moderne løsningene for våre kunder. Vår enhet består av mange fagspesialister med høy kompetanse innen salg, kundestøtte, produktutvikling, arkitektur, utvikling og test.  

Litt om hvordan vi jobber

Som utvikler vil du jobbe i et av våre dyktige utviklingsteam som synes det er viktig å ha det gøy på jobb. For oss er samarbeid innad i teamet, mellom teamene og med andre i enheten svært viktig. Vi legger vekt på et hyggelig og trygt arbeidsmiljø, der alle kan si sin mening, er ærlige mot hverandre, og ønsker å gjøre hverandre gode. Vi er stolte av å ha lav turnover, stor takhøyde, og et høyt engasjement i enheten.

Dine arbeidsoppgaver vil være knyttet til design, utvikling og kvalitetssikring av våre nye, moderne kortsystem, som er blant de mest spennende og globale prosjektene i TietoEVRY. Du liker å lage gode løsninger, lære ny teknologi og kan også kvalitetssikre teammedlemmers kode. Du er en effektiv utvikler og har et øye for detaljer. Du vil få mulighet til å delta i alle ledd av utviklingsprosessen og kan være med å påvirke teknologivalg. Stillingen passer godt for deg som ønsker å bli utfordret og er interessert i å holde i kompliserte og utfordrende utviklingsoppgaver.

Er du den vi ser etter?

 • I Card Issuing er vi svært opptatt av våre kunder, og vi ser etter deg som er serviceinnstilt, har en positiv holdning og er opptatt av å levere kvalitet. Vi er i rask endring og dette krever at du er fleksibel, løsningsorientert og lærevillig. Du er åpen for å ta i bruk ny teknologi og har et ønske om å lære bank og finans.
 • Du ønsker å bidra til å flytte vårt kortadministrasjons-system over til en fremtidsrettet arkitektur og teknologier.
 • Du vil utvikle automatiserte tester og testrammeverk som understøtter kontinuerlige leveranser.
 • Du vil være med å videreutvikle vårt sterke fagmiljø og ønsker store faglige utfordringer
 • Følgende teknologier er i bruk på vår plattform Spring boot/Spring, GIT, API utvikling (SOAP & REST),  SQL, Containers (docker, kubernetes, Openshift), Git, Git flow and code reviews, Nexus, Jenkins,OpenShift, ICP, Slack, Confluence, Jira, Grafana og Prometheus.
   

Du må like å jobbe i team og vi ser for oss at du har følgende bakgrunn:

 • Utdannelse fra høyskole/universitet innen IT eller erfaring som er relevant for stillingen
 • Applikasjonsutvikler, god erfaring fra backend Java utvikling
 • God SQL kompetanse, erfaring med JPA / Hibernate / JOOQ
 • Gode kommunikasjonsevner i norsk eller et annet skandinavisk språk.
 • Behersker engelsk, muntlig og skriftlig
 • Det er en fordel med kjennskap til følgende teknologier: Unix/Linux, Oracle, API utvikling (SOAP & REST), OpenAPI, Docker, k8s, agil software utvikling (DevOps, CI/CD).


 

Hva kan vi tilby?

Som et av de ledende IT- selskapene i Norden kan vi tilby deg flere muligheter enn andre selskaper i bransjen. Et sterkt fagmiljø vil gi deg utfordringer og kunnskap, slik at du raskt blir en del av laget. I TietoEVRY får du muligheten til å jobbe med varierte arbeidsoppgaver, ha stor fleksibilitet i stillingen, karriereutvikling gjennom TietoEVRY Academy og muligheter for delta på kurs og konferanser.

Ulike bakgrunner og innfallsvinkler, humor og stor takhøyde er noe vi liker. TietoEVRY preges av et aktivt og inkluderende arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer, hvor du vil ha muligheten til å delta i flere faglige og sosiale nettverk som Young Professionals, Female@TietoEVRY, ulike bedriftsidrettslag m.m.

Arbeidssted

Fornebu

Høres dette ut som en stilling for deg? 

Vi ser frem til å høre fra deg!

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn