noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Solution Architect

Espoo

Regular

Consulting

01 November 2021 - 30 December 2021

Digital Consulting

Haemme sovelluskehityksen ja pilviratkaisujen ammattilaista Solution Architect tehtävään Espooseen!

Oletko innostunut ja aikaansaava pilvialustojen ja sovelluskehityksen kokenut osaaja? Haluatko merkityksellisen työn, jossa voit kehittyä ja kasvaa? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista. 

Etsimme joukkoomme nyt vakituiseen työsuhteeseen Solution Architect tehtävään arkkitehtitason ammattilaista Customer Experience (CX) kehittäjäporukkaan. 

Millaiset tehtävät sinua odottavat? 

Sinulla tulee olla ymmärrystä ja näkemystä digitaalisista sovelluksista ja niiden kehittämisestä. Solution Architect tehtävämme on vastuullinen ja pääset isosti mukaan mielenkiintoisiin kehityshankkeisiin ja digitaalisen asiakaskokeman finanssimaailman ratkaisuissa. Sinua odottaa mielenkiintoinen tehtäväkenttä, jossa pääset haastamaan ja kehittämään kykyjäsi huipputiimissä. Tehtävässä menestyminen vaatii aikaansaavaa otetta eikä hands-on tekemisen hallitseminen ole pahitteeksi.

Osana meidän jengiä  

Meidän kanssamme pääset aidosti vaikuttamaan miten digitalisaatio palvelee miljoonia pohjoismaalaisia ratkomalla asiakkaidemme haasteita osana asiantuntevaa tiimiä. 

Asiakaskokemus (CX) on yksi TietoEvryn keihäänkärkiliiketoiminnoista. Autamme asiakkaitamme ylivertaisen digitaalisen asiakaskokemuksen tuottamisessa hyödyntäen älykästä teknologiaa, dataa ja analytiikkaa. Asiakaskokemus onkin strateginen kilpailutekijä asiakkaillemme. Me uskomme, että pysyvää kilpailuetua digitaalisella asiakaskokemuksella syntyy vain kokonaisvaltaisesti johdetulla ja rakennetulla integroidulla asiakaskokemuksella pistemäisen lähestymisen sijaan. Siksi olemmekin usein mukana monessa asiakaskokemuksen kehittämisen vaiheissa aina strategiasta, designiin, arkkitehtuuriin ja teknologia- ja dataratkaisuihin saakka. Tuemme asiakkaitamme tarvittaessa koko ratkaisun elinkaaren ajan varmistaen investoinnin optimaaliset liiketoimintahyödyt. Teemme töitä useiden kansainvälisten ohjelmistotyökalu- ja pilvialustatoimijoiden kanssa kattaen ratkaisualueina mm. finanssialueen digitaaliset palvelut, markkinoinnin automaation, CRM, asiakaspalvelu ja myynti, verkkokauppa sekä online- ja mobiilikehityspalvelut. 

Millaista osaamista etsimme? 

Tiimimme jäsenenä sinulla tulee olla vahva tekninen osaaminen ja ennen kaikkea asennetta oppia ja ottaa haltuun uutta. Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta ja käytännön kokemusta pilvialustojen käytöstä, konfiguroinnista ja sovelluskehittämisestä. 

Toiveemme on, että 

  • Sinulla on vahva osaaminen ja kokemus AWS ja/tai Azure pilvialustaan
  • Olet ollut toteuttamassa tai suunnittelemassa integraatioita ja Rest API kehitys kuuluu osaamisprofiiliisi
  • Sinulla tulee olla osaamista JavaScript ja Java-kehityksestä
  • Hallitset tietokantoja (esim: Postgres, SQL Server, Elasticsearch)
  • Sinulla on kokemusta DevOpsista ja CI/CD pipelinesta

On eduksi, jos hallitset myös Dockerin ja/tai Kubernetesin käytön.

Tulet olemaan keskeisessä roolissa sovelluskehitysprojekteissa ja cloud tranformation-hankkeissa. Kokemus transformaatioiden liidauksesta ja suunnittelusta lasketaan isoksi plussaksi.

Vakuutat asiakkaat teknisen osaamisesi lisäksi myös kommunikoinnin avulla

  • Olet itsenäinen ja aikaansaava sekä autat muita tiimissä

Aiempi kokemus finanssialueen sovelluskehitystyöstä ja asiakaspalveluratkaisuista sekä digitaalisen asioinnista ratkaisuista huomioidaan myös eduksesi.

Mitä tarjoamme? 

Pääset aidosti vaikuttamaan yhteiskuntaan – kehitämme elämää helpottavia sovelluksia e-terveyspalveluista julkishallinnon palveluihin ja finanssisektorin digitaalisista palveluista teollisuuden B2B verkkoliiketoiminnan ratkaisuihin.

Pääset osaksi yhteisöä, jossa ihmisiä kunnioitetaan ja arvostetaan. Kysy keneltä vain, parasta meillä on meidän asiantuntevat työkaverit ja huipputiimit. Tule sellaisena kuin olet ja tee työsi niin kuin itse haluat. Meille moninaisuus ja osallistaminen ovat inspiroivan työpaikan kulmakiviä, ja erilaisuudella edistämme innovaatiota.  

Mahdollisuus kasvaa ja oppia. Meillä oppiminen ei lopu koskaan, sillä käytössäsi on parhaat työkalut ja ympäristö itsesi kehittämiseen. Olipa kyse IT-teknologioiden oppimisesta tai liiketoimintaosaamisen kehittämisestä, meiltä saat tarvitsemasi tuen! Meillä oppiminen on elämäntapa.  

Kasvuyrityksen henki yhdistettynä suuren yrityksen etuihin – meillä voit kokea parhaat puolet molemmista. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkatason ja erinomaista tasapainoa työelämän ja yksityiselämän välille. Me tarjoamme sinulle tarvittavat työkalut, että voit järjestää työsi ja, mikä tärkeintä, elämäsi juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii. 

Liity joukkoomme ja ole osana menestystä! 

Inspiroiduitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Svahn, juha.svahn@tietoevry.com +358 (40) 82623365821477   

Toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti etäyhteyksiä hyödyntäen.  

TietoEVRY on pohjoismaiden johtava digitaalisiin palveluihin ja ohjelmistoihin keskittynyt yhtiö. Luomme digitaalista etumatkaa yrityksille ja yhteiskunnalle yhdistämällä paikallisen osaamisen ja globaalit kyvykkyydet. Liity mukaan 24 000 asiantuntijamme joukkoon palvelemaan tuhansia yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaita yli 90:ssä maassa. Meillä pääset auttamaan yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan täyden potentiaalinsa – samalla kun tavoittelet omaasi. www.tietoevry.com 

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn