noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Senior Transformation Manager

Fornebu

Regular

Strategy and Line Management

03 November 2020 - 29 November 2020

Financial Services Solutions

Senior Transformation Manager i TietoEVRY
 

Vil du være med på å forme fremtidens digitale samfunn? Med våre innovative partnerskap og kunder innenfor både offentlig og privat sektor er vi i TietoEVRY med på å forme dagens samfunn og den digitale fremtiden. Er du en av de nytenkende drivkreftene vi ser etter? Hvis ja, så kan vi love deg en fleksibel stilling med høyt tempo som gir deg muligheten til å utvikle deg. 

TietoEVRY Card Issuing, som inngår i Card Business Group i Financial Services, er ansvarlig for utvikling og forvaltning av verdensledende kort-tjenester mot norske og internasjonale kunder. Vi opplever sterk vekst og skalerer organisasjonen tilsvarende for å møte nåværende og fremtidige markedskrav. Vil du være med og møte spennende kunder i Norden og Europa? Vil du jobbe med internasjonale betalingsgiganter som Mastercard og Visa eller de store, kule teknologi selskapene som Apple, Google og Amazon?

Hvordan vi jobber
Vi i Card Issuing har høye ambisjoner, og er ledende på teknologi med rask leveranse og tilpasninger til markedskrav. Vi er lidenskapelig opptatt av robuste og fremtidsrettede tjenester og løsninger, og vi vil gjerne hjelpe våre kunder til å forstå, prioritere og håndtere risiko som følge av økt digitalisering. Vi skaper fremtidens vinnere gjennom rådgivning og rask implementering av verdensledende kortbetalingstjenester. Siden teknologien raskt fornyes må vi være smidige, tenke fremover og se løsninger. Ved å ta kontroll over usikkerhet, kan vi styre risiko, og dermed utnytte de digitale mulighetene som teknologien gir oss på en optimal måte. Vi søker etter Senior Transformation Manager, og vi ønsker deg som har interesse for, og gjerne erfaring innenfor ulike områder, slik som:

  • Ledet store digitale kunde transformasjon initiativ
  • Gjennomført endringer innenfor kort og betaling relaterte områder
  • Har markedsinnsikt innenfor Kort og mobil betaling
  • Vært rådgiver og tett samarbeidspartner med Nordiske og internasjonale kunder 
  • Identifisert nye forretningsmuligheter hos eksisterende og nye kunder

Er du den vi ser etter?

I TietoEVRY er vi svært opptatt av våre kunder, og du må derfor være serviceinnstilt, ha en positiv holdning og være opptatt av å levere kvalitet. Vi er i rask endring og dette krever at du er fleksibel, selvstendig og motiveres av gode resultater. Vi ser også for oss at du har følgende bakgrunn:

  • Høyere utdanning fra høyskole eller universitet
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, og evne til å skape tillit og gode relasjoner både med kunden, samarbeidspartnere og internt i TietoEVRY
  • Snakker og skriver flytende engelsk og norsk
  • Er utadvendt og engasjert, har god forretningsforståelse og et sterkt ønske om å forstå kundens behov

Vi tilbyr

Vår størrelse er vår styrke. Som et av de ledende IT-selskapene i Norden kan vi tilby deg flere muligheter enn andre selskaper i bransjen. 

I TietoEVRY vil du ha muligheten til å jobbe med mange varierte arbeidsoppgaver, ha stor fleksibilitet i stillingen og gode muligheter for karriereutvikling gjennom egne karriereprogrammer. TietoEVRY har også et stort indre jobbmarked som gir deg mulighet til å bytte jobb uten å bytte arbeidsgiver. 

Ulike bakgrunner og innfallsvinkler, humor og stor takhøyde er noe vi liker. TietoEVRY preges av et aktivt og inkluderende arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer, hvor du vil ha muligheten til å delta i flere faglige og sosiale nettverk

Arbeidssted

Lokasjon: Fornebu

Høres dette ut som en stilling for deg?

Alle søknader behandles fortløpende, så vi anbefaler deg å sende inn din søknad snarest.  Vi ser frem til å høre fra deg!

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn