noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Senior SW Developer Healthcare

Göteborg

Regular

Application and Product Development

29 October 2021 - 30 January 2022

Industry Software

Systemutvecklare till Health& Care

Vill du arbeta med avancerade lösningar för sjukvården i ett litet, agilt och självorganiserande team som har kontinuerlig dialog med våra kunder?

TietoEVRY är ledande helhetsleverantör av produkter, tjänster och integrerade lösningar inom vård och omsorg för organisationer och medborgare i Norden. Hos oss arbetar 1 400 hälso- och välfärdsspecialister med sammankopplade digitala lösningar som är nyckeln till att möjliggöra vårdtjänster i framtiden.

Om oss

WEADD teamet i Göteborg är en del av Tieto EVRY Health & Care och vi vill med våra produkter göra vården enklare, smartare och mer effektiv så att dyrbar tid kan frigöras till patienterna. Vi söker nu nya teammedlemmar.

Sedan snart 20 år utvecklar vi en växande produktfamilj av innovativa lösningar där nya idéer kontinuerligt omsätts till paketerade erbjudanden. Våra produkter höjer patientsäkerheten och effektiviserar det dagliga arbetet inom vården.

Vi har en lång tradition i att arbeta agilt i en kreativ miljö med högt i tak och korta beslutsvägar. Vi arbetar med ständiga förbättringar av utvecklingsprocess och verktyg vilket hjälper oss att frigöra tid till de ”roliga sakerna”. Tillsammans i teamet jobbar vi med allt från kunddialog, verksamhetsanalys och lösningsarkitektur till implementation, test och support. Vi strävar efter att våra kunder skall uppfatta oss som kunniga, proaktiva, enkla att ha och göra med samt att vi alltid hittar kreativa lösningar och levererar ”det lilla extra”.

Är du den vi söker?

Som bakgrund har du en eftergymnasial utbildning, som till exempel civilingenjörsutbildning med datainriktning, systemvetenskaplig utbildning eller motsvarande. Du är analytisk och har ett brinnande intresse för systemutveckling där du med ditt arbete vill göra skillnad för våra kunder.

Vi söker i första hand erfarna utvecklare men har även en dörr öppen för er som är nyutexaminerade med rätt profil och intresse.

Ni kommer tillsammans med oss övriga i teamet att arbeta med vidareutveckling och förvaltning av våra produkter i nära samverkan med kunderna.  Dessa kunskapsområden värdesätter vi extra:

  • Goda programmeringskunskaper i språk som C++ och Python
  • Programmeringskunskaper i andra språk .NET C#, Javascript, Java
  • SQL-kunskaper främst inom MS SQL Server
  • Webbutveckling med moderna Javascriptramverk
  • Erfarenhet av användargränssnittsutveckling för Windows

Följande områden ser vi också som meriterande:

  • Branscherfarenhet inom hälso- och sjukvårdsområdet, produkter och standarder
  • Erfarenhet av att arbeta i ett agilt utvecklingsteam
  • Mobilutveckling på Android och iOS
  • Generell kunskap om arkitektur och standarder inom IT-säkerhet
  • Kunskap om Windows-driftmiljöer, OS-versioner, patchhantering, nätverk, lastbalansering, databaser, certifikathantering etc.

Med vårt stora fokus på kunder och samverkan med andra parter behöver du vara nyfiken, serviceinriktad, ha en positiv inställning och god känsla för kvalitet. På TietoEVRY hyser vi en stor tilltro till varje utvecklares kompetens och du förväntas ta en aktiv roll i att lösningarna utformas så bra som möjligt. Du gillar att arbeta självständigt men har förmågan att jobba effektivt även i grupp.

Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Vi erbjuder dig

Du kommer att få vara med på en spännande kunskapsresa inom ett viktigt område och får arbeta med mycket kvalificerade medarbetare i ett team som brinner för att utveckla produkter och stödja våra kunder. Du kommer att arbeta med moderna tekniker och utveckla lösningar i nära samarbete med kunder, andra verksamheter inom TietoEVRY samt andra ledande leverantörer inom branschen. Vi erbjuder ett flexibelt arbete där du har stor möjlighet att utvecklas professionellt och påverka dina arbetsuppgifter och ansvarområden.

Vi finns centralt i helt nya lokaler på Kämpegatan 3 vid södra älvstranden i Göteborg.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev genom att klicka på ”Skicka ansökan”. Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.  För mer information om tjänsten, kontakta Magnus Stenhede (magnus.stenhede@tietoevry.com).

Vi ser fram emot din ansökan!

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn