noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Fornebu

Regular

Strategy and Line Management

11 November 2021 - 23 December 2021

Financial Services Solutions

Liker du teknologi og vil være med på å forme fremtidens digitale samfunn?

Vi søker seksjonsleder til et av våre dyktige utviklingsteam!

Bankverdenen er i rask endring gjennom teknologisk utvikling, hyppige endringer i kundeforventninger og nye regulatoriske krav. Hver dag løser vi utfordringer og kommer med nye nye ideer og løsninger for våre kunder. Er du en av de nytenkende drivkreftene vi ser etter?  Vi kan tilby deg en stilling som gir deg utfordringer og muligheten til å utvikle deg.

Card and Account Management er en avdeling under forretningsområdet Card Issuing i TietoEVRY Financial Services Solutions. Financial Services Solutions tilbyr løsninger for komplett bankdrift og er leverandør til de fleste norske banker, en rekke europeiske banker samt fondsforvaltere og forsikringsselskaper.

Vår avdeling er ansvarlig for utvikling og forvaltning av kort- og kontoløsninger mot norske og internasjonale kunder. Vi designer og utvikler løsningene våre selv og har flere store og spennende prosjekter på gang. Vi har høye ambisjoner, er ledende innen teknologi, og ønsker å lage de beste og mest moderne løsningene for våre kunder.

Vi er i stor ekspansjon og søker en dyktig leder som kan være med å bygge opp en seksjon med utviklere primært på Fornebu, men også med mulighet for å bygge opp et europeisk team. Hovedfokus er utvikling av en klient som støtter flere backend systemer i Card Issuing.

Seksjonsleder er medlem av ledergruppen Card and Account og rapporterer til avdelingsleder for forretningsområdet. Ledergruppen består i dag av 5 personer.

Arbeidsoppgaver:

Du vil få ansvar for en seksjon som i dag består av 6 ansatte. Et mål er å utvide denne seksjonen med flere utviklere.

Vi er opptatt av et trygt og godt arbeidsmiljø med fokus på læring og samarbeid. Som leder må du støtte dine medarbeidere og motivere de via god kommunikasjon, åpenhet og engasjement. I tillegg vil du jobbe tett med andre seksjonsledere og avdelingsledere i forretningsområdet.

Du har gjerne et stort engasjement i forhold til hvordan man bør drive utvikling på en fremtidsrettet måte.

Ønskede kvalifikasjoner:

Du har erfaring fra utviklingsledelse, eller større utviklingsprosjekter. Du har relevant høyere utdannelse og god formidlingsevne muntlig og skriftlig på både skandinavisk og engelsk.

Ønskede personlige egenskaper:

Du er god til å samarbeide og utvikle gode relasjoner. Du er løsningsorientert, initiativrik og har høy gjennomføringsevne samtidig som du er strukturert og har evnen til å tenke analytisk. Du er flink til å dele kunnskap med andre, og se potensialet i dine medarbeidere.

Vi tilbyr:

Svært interessante og utfordrende arbeidsoppgaver i et dynamisk, voksende miljø med dyktige medarbeidere.

Mange muligheter til faglig og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og fleksibel arbeidstid, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Arbeidssted: Fornebu

Høres dette ut som en stilling for deg? 

For mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med:

Aslak Lid

Avdelingsleder

Mobil: 48012669

Email: aslak.lid@tietoevry.com

Tor Marius Jenssen

Seksjonsleder

Mobil: 90859369

Email: tor.marius.jenssen@tietoevry.com

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn