noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Prosjektleder Public 360

Regular

Delivery, Project and Product Management

13 January 2021 - 19 February 2021

Som innbyggere i landet vårt er vi alle avhengige av at det store fellesprosjektet å bygge det nye Norge skal lykkes. For å få til dette er vi avhengige av å ha en velfungerende og tillitsfull offentlig sektor. TietoEvry er stolte over å ha fått tillit hos et stort antall kunder i offentlig sektor det siste året for å levere løsninger som sikrer en transparent forvaltning, kvalitetssikker saksbehandling og bevaring av vår kulturhistoriske arv for fremtidens generasjoner.

Når vi går på jobb så er vår største motivasjon å kunne få muligheten til å endre det samfunnet vi alle er en del av. TietoEvrys visjon er å skape et smartere samfunn. Og vi skal gjøre det ved gjennom å utvikle plattformer for informasjonsdeling. På den måten skal informasjonen bli våre kunder mest verdifulle eiendel. Public360-avdelingen er et produkthus med ca 350 ansatte i TietoEvry-konsernet. Vi utvikler og leverer produktene Public 360, Business 360, eArkiv 360, eByggesak 360 og vi søker deg som er klar for å ta oss og kundene våre et steg videre. Du har erfaring som prosjektleder og evner å lede og koordinere et samarbeid mellom kunden og vårt team av spesialister for å sikre leveranse til avtalt tid, omfang og kvalitet.

Ansvar og oppgaver:

Som prosjektleder i Public360-avdelingen har du ansvar for en portefølje av kundeprosjekter som du løser i samarbeid med ditt tverrfaglige prosjektteam bestående av bl.a. forretningskonsulenter, teknikere og utviklere. Du må like å være involvert i hele livsløpet til en leveranse og kunne lede gjennomføringen av flere prosjekter samtidig. Du vil også jobbe tett med salg og customer success-teamet vårt for å bidra i tilbudsprosess for nye prosjekter og forme prosjekter som sikrer kontinuerlig verdi for kunden. Som endel av vårt prosjektlederteam vil du også få mulighet til å delta i utvikling og forbedring av våre leveransemodeller.

Public360-kundene har alle som oppgave på ulike områder å bidra til effektiv og åpen forvaltning og økt velferd. Gjennom våre systemer understøtter vi viktige og grunnleggende demokratiske verdier som åpenhet og transparens. Med god forretningsforståelse og fokus på å skape merverdi for kunden vil du som prosjektleder bidra til denne utviklingen.

Kvalifikasjoner:

 • Relevant utdanning på master eller bachelor nivå.
 • Ønskelig med sertifiseringer innenfor prosjektledelse
 • Ønskelig med kunnskap om statens standardavtaler (SSA)
 • Relevant erfaring med prosjektøkonomi
 • Relevant erfaring innenfor IT-prosjekter/ implementering av software og konsulentvirksomhet
 • Meget gode kommunikasjonsevner på norsk; både skriftlig og muntlig.

Personlige egenskaper:

 • Kommunikativ og tillitsskapende ovenfor kunder og eget team
 • Proaktiv med evne til å beholde oversikt og sikre smidig gjennomføring
 • Evne til kundeforståelse og relasjonsbygging
 • Du er god til å drive prosesser; god til å motivere, inspirere og sørge for at fastsatte mål oppnås.
 • Du drives av å levere gode resultater og kvalitet
 • Flytende skriftlig og muntlig på Norsk og Engelsk

Hva kan vi tilby?

 • Vi ligger i front i markedet med innovative løsninger og utvikling av våre produkter for å støtte digitaliseringsmålene. Vi jobber tett med motiverte og spennende kunder for å oppnå dette. I tillegg til kontinuerlig faglig utvikling, vil du hos oss utvikle deg videre i et voksende marked.
 • Vårt arbeidsmiljø kjennetegnes av engasjement, motiverte og dyktige medarbeidere som hjelper hverandre i hverdagen.
 • Vi har muligheter for nordiske oppdrag.
 • Konkurransedyktige betingelser.

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn