noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Løsningsarkitekt i Digital Banking Services

Trondheim

Regular

Application and Product Development

04 February 2021 - 13 March 2021

Financial Services Solutions

Vil du være med på å forme fremtidens digitale samfunn?

Bankverdenen er i rask endring gjennom digitalisering, hyppige endringer i kundeforventninger og nye regulatoriske krav. Hver dag løser våre utviklere, arkitekter, designere og andre spesialister utfordringer og skaper nye ideer som endrer hvordan banker fungerer og konkurrerer. Er du en av de nytenkende drivkreftene vi ser etter? Hvis ja, så kan vi love deg en fleksibel stilling med høyt tempo som gir deg muligheten til å utvikle deg.

Digital Banking Services er en avdeling i Trondheim med ansvar for utvikling av brukervennlige løsninger som skal brukes av bankenes kunder, dvs Nettbank og Mobilbank for både privatkunder og bedriftskunder. I tillegg leverer vi APIer som bankene kan utnytte i en Open Banking-sammenheng. Vi består av over 100 dyktige medarbeidere med høy kompetanse innen produktutvikling, prosjektledelse, arkitektur, analyse, UX, utvikling og test.

Våre løsninger er svært ettertraktede, vi ekspanderer og trenger flere folk. Vi søker derfor en løsningsarkitekt som kan omforme kundens behov til digitale løsninger.

Hvordan vi jobber
Vi har høye ambisjoner, og vi vil være ledende på teknologi. Vi er lidenskapelig opptatt av kreative løsninger, og vi er alltid nysgjerrige på å se hva det neste digitale gjennombruddet blir. Siden teknologien raskt fornyes må vi være smidige, tenke fremover og se løsninger. Vår arbeidsplass karakteriseres av fleksibilitet, noe som gir deg muligheten til å påvirke når og hvor du jobber.

Vi leverer samfunnskritiske systemer som forutsetter at våre produkter tilfredsstiller høye krav til kvalitet, ytelse og sikkerhet. Vår plattform, som er basert på Java, JavaScript, iOS og Android, er fleksibel og dynamisk og leveres som ‘Software as a Service’ til banker i Norge og Sverige. Det største prosjektet for tiden er leveranse av hele vår løsningsportefølje til en stor bank i Finland, noe som krever tilpasninger av løsningene og integrasjon med bankens egne løsninger.

Du kommer til å jobbe i tett samarbeid med kunder, produktutviklere og vårt utviklingsteam. Løsningsarkitekten er en nøkkelrolle i et av våre kryssfunksjonelle utviklingsteam med ansvar for design av en bærekraftig arkitektur. Hovedoppgavene i utviklingsteamet vil være:

 • Forstå komplekse verdikjeder og designe nye komponenter som del av verdikjeden.

 • Identifisere og definere alle integrasjonspunkter som er nødvendig for løsningen.

 • Designe og spesifisere REST-APIer.

 • Utarbeide Use Case Realization documenter.

 • Sørge for at ikke-funksjonelle krav blir ivaretatt (sikkerhet, ytelse, robusthet).

Personlige egenskaper

 • Du er en god teamarbeider som deler kunnskap, og ønsker å utvikle deg selv og dine kollegaer.

 • Du må være i stand til å jobbe selvstendig og ha et eget driv.

 • Du liker, og du er god til å kommunisere med kunder og kollegaer både innenfor og utenfor egen avdeling.

 • Du er opptatt av teknologi og følger med på teknologisk utvikling.

 • Du er analytisk og liker å finne gode løsninger som gir verdi for våre banker og deres sluttbrukere

Kvalifikasjoner

 • Høyere teknologisk utdannelse.

 • Kompetanse innen arkitekturrammeverk, erfaring med ‘Design patterns’ og REST arkitektur.

 • Erfaring med komplekse verdikjeder og evne til å balansere kortsiktige og langsiktige hensyn i design av en bærekraftig arkitektur.

 • Det er nyttig å ha bransjeerfaring fra bank og finans.

 • Kjennskap til verktøy som Jira og Wiki, er en fordel.

 • Du må være god i norsk (eller annet skandinavisk språk) og engelsk, muntlig og skriftlig

Vi tilbyr

Vår størrelse er vår styrke. Som et av de ledende IT-selskapene i Norden kan vi tilby deg flere muligheter enn andre selskaper i bransjen.

I TietoEVRY vil du ha muligheten til å jobbe med mange varierte arbeidsoppgaver, ha stor fleksibilitet i stillingen og gode muligheter for karriereutvikling, gjennom TietoEVRY Academy og egne karriereprogrammer.

TietoEVRY har et stort indre jobbmarked som gir deg mulighet til å bytte jobb uten å bytte arbeidsgiver.

TietoEVRY preges av et aktivt og inkluderende arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer. Du vil ha muligheten til å delta i flere faglige og sosiale nettverk.

Noe vi tar som en selvfølge:

 • Fordeler som gjør livet lettere og bedre: solide forsikringsordninger og rabatter på alt fra leasingavtaler til treningssentre

 • Bra folk å jobbe med, der ulik bakgrunn og innfallsvinkler, humor og stor takhøyde står sentralt

Arbeidssted: Trondheim

Spørsmål om stillingen rettes til: Inge Nordbø, 952 99 384, inge.nordbo@evry.com

Høres dette ut som en stilling for deg?

Vi ser frem til å høre fra deg!

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn