noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Card Delivery Specialist

Fornebu

Regular

Consulting

12 November 2020 - 16 December 2020

Financial Services Solutions

Spennende mulighet i TietoEVRY

Er du den vi ser etter?

Card Delivery Specialist

TietoEVRY skaper digitale fortrinn for virksomheter og samfunn. Vi er et ledende foretak innen digitale tjenester og programvare, med lokal tilstedeværelse og global kapasitet. Vår fremgang har sitt utspring i våre nordiske verdier.

TietoEVRYs hovedkontor ligger i Finland. Våre 24 000 eksperter verden over betjener tusenvis av kunder i privat og offentlig sektor i nær 90 land. Den årlige omsetningen beløper seg til cirka 3 milliarder EUR. TietoEVRY er notert på NASDAQ i Helsingfors og Stockholm, samt på Oslo Børs. www.tietoevry.com

I TietoEVRYs forretningsområde for Financial Services jobber vi med både store og små banker, med Fintechs og andre finansielle institusjoner. TietoEVRYs medarbeider har dyp innsikt i de mulighetene og utfordringene som kjennetegner bank- og finansbransjen i dag. Våre systemer og løsninger er med på å gjøre den nordiske banksektoren til en av de mest digitaliserte og kostnadseffektive i Europa. Vi er utrolig stolt over at 165 kunder i 18 land ser på oss som en betrodd rådgiver som hjelper dem i deres arbeid med å forbedre sin virksomhet.

Arbeidsoppgaver 

Som Card Delivery Specialist vil du bli en del av et stort team innenfor Nordic Delivery i forretningsområdet Card Issuing. Du vil delta i prosjekter og leveranser bestilt av våre kunder innenfor kortbasert betalingsformidling. Som Card Delivery Specialist jobber du i grenselandet mellom teknologi og forretning med mål om å optimalisere kundeopplevelsen knyttet til leveranse av tjenester fra Card Issuing. Du vil i mange leveranser og prosjekter være vår kundefront for utvalgte tjenesteområder og dermed jobbe tett mot produktutviklingsmiljøene våre. Dette medfører at du jobber aktivt med å forbedre den kundeopplevde kvaliteten ved å optimalisere kundens tjenestekonfigurasjon.  I tillegg vil du:

 • Veilede og gjøre opplæring av kundene
 • Være deltagende i å gjøre funksjonelle spesifikasjoner for våre tjenester
 • Aktivt delta i egen kompetansebygging ved å være nysgjerrig og søkende 
 • Koordinere og følge opp leveranser mot kunder

Vi ser for oss at du har følgende bakgrunn:

 • Høyere utdannelse (master eller tilsvarende)
 • Kjennskap til markedet for kort- og kontotjenester
 • Minimum 2-3 års erfaring innenfor relevant produkt- og tjenesteområde
 • God generell funksjonell systemforståelse
 • Har jobbet med å omsette kunders forretningsbehov til tjenesteleveranser
 • Er flytende i et skandinavisk språk, samt behersker engelsk på en fullverdig måte

Vi søker deg som: 

 • Er positiv, utadvendt og sulten
 • Evner å ta initiativ og beslutninger
 • Er troverdig og skaper trygghet i kontakten med våre kunder 
 • Har stor kapasitet, god til å prioritere og skaper fremdrift i oppgaver og gjøremål 
 • Du må være kvalitetsorientert, nøye, selvstendig, og motiveres av resultater
 • Er forretningsorientert og lever for at kundene skal ha en best mulig opplevelse

Arbeidssted:

 • Oslo

Vår størrelse er vår styrke. Som et av de ledende IT-selskapene i Norden kan vi tilby deg flere muligheter enn andre selskaper i bransjen.

I TietoEVRY vil du ha muligheten til å jobbe med mange varierte arbeidsoppgaver, ha stor fleksibilitet i stillingen og gode muligheter for karriereutvikling, gjennom TietoEVRY Academy og egne karriereprogrammer. TietoEVRY har også et stort indre jobbmarked som gir deg mulighet til å bytte jobb uten å bytte arbeidsgiver.

Ulike bakgrunner og innfallsvinkler, humor og stor takhøyde er noe vi liker. TietoEVRY preges av et aktivt og inkluderende arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer, hvor du vil ha muligheten til å delta i flere faglige og sosiale nettverk som Young Professionals,  Female@TietoEVRY, Active@TietoEVRY  m.m.

Høres det ut som en stilling for deg?

Alle søknader behandles fortløpende, så vi anbefaler deg å sende inn din søknad snarest. Vi ser frem til å høre fra deg!

Spørsmål om stillingen rettes til:

Seksjonsleder Nordic Delivery
Christin.Stokkebo@tietoevry.com, eller tlf: + 47 90019242

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn