noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Agile Project Manager

Göteborg, Stockholm

Regular

Delivery, Project and Product Management

23 February 2021 - 20 March 2021

Digital Consulting

Agil Projektledare

Vill du fokusera på projektledarrollen med tillgång till ett stort projektledarnätverk? Som ett av Nordens största IT-bolag – och med kontor på flera orter i Sverige – ger TietoEVRY dig som projektledare möjlighet att växa med kontinuerligt kunskapsutbyte. Våra innovativa partnerskap och kunder inom privat och offentlig sektor gör att du samtidigt får vara med och forma den digitala framtiden.

Så jobbar vi

Vi har höga ambitioner – och vi ska ligga i framkant. På TietoEVRY brinner vi för kreativa lösningar och är alltid nyfikna på vad som blir nästa digitala genombrott. Vi och våra kunders arbetssätt är agilt, vilket kräver att du har förmågan att blicka framåt. Med vårt stora nätverk av andra projektledare kan vi dessutom erbjuda dig massor av stöd och inspiration.

Att vara anställd hos TietoEVRY som konsult och arbeta i rollen som projektledare innebär att du har möjlighet att axla rollen inom olika branscher och företag. Varje projekt är unikt där du skall sätta dig in i kundens affär och hur den kan utvecklas.  Rollen blir därmed än mer spännande och omväxlande.

Som projektledare är du den som leder projektet framåt, skapar resultat och i slutändan ser till att kunden ges konkurrensfördelar och värde.

Du får driva projekt inom hela utvecklingskedjan, från kravställning till utveckling och införande. Det agila sättet att driva projekten ställer högra krav på tydlighet och kommunikationsförmåga både inom teamet och med projektets intressenter. Beroende på projektets storlek kan du ibland driva arbetet tillsammans med en Scrummaster.

Är du den vi söker?

Med vårt och våra kunders stora kundfokus behöver du ha en positiv inställning och god känsla för kvalitet. Som projektledare arbetar man i verksamheter som kännetecknas av hög förändringstakt vilket också kräver att du är flexibel, självständig och att du motiveras av resultat.

Du har kunskaper om bland annat projektmetodik och projektplanering i enlighet med IPMA eller liknande, agila metoder, processer och arbetssätt (som Scrum, SAFe, Lean) samt kravhantering. Vi värdesätter även kunskap som förhandlings-teknik, ledarskap och teamutveckling men även organisationskunskap och verksamhetsprocesser.

Du är van vid det agila sättet att driva projekt, du har även drivit dem enligt vattenfalls principen och förstår skillnaden. Du har en bakgrund med flera års erfarenhet av IT-projektledning och programutveckling och kan ha diskussioner både på verksamhetsnivå och lösningsnivå

Du har en relevant utbildning i grunden och behärskar engelska och svenska. Konsulterfarenhet är meriterande.

Vi erbjuder dig

Vår storlek är vår styrka. Som ett av Nordens ledande IT-bolag erbjuder vi dig fler möjligheter än likvärdiga företag. Vi har stor geografisk spridning i Sverige och världen – våra kunder är små som stora, välkända som okända, lokala som globala. Vår bredd, tillsammans med höga förändringstakt, ger dig kraft att utvecklas. Vi strävar efter att vara en modern och attraktiv arbetsplats. Vi har precis flyttat till nya fräscha lokaler på Kämpegatan, ett centralt och attraktivt läge.

Stationeringsort

Göteborg eller Stockholm

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn