noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Senior Business Consultant Forest

Stockholm, Falun

Regular

Consulting

22 November 2021 - 28 February 2022

Digital Consulting

Vi söker skogliga affärskonsulter som gillar digitalisering!

Vill du bli en del av vårt skogliga konsultteam och hjälpa våra kunder att hitta nya sätt att utveckla sin verksamhet och konkurrensförmåga? Vi erbjuder dig ett utmanande jobb med möjlighet att arbeta i skogsindustrins framkant. Är du redo att ta nästa steg? Då väntar vi på dig! TietoEVRY Forest växer och vi anställer nu i hela Sverige.

Hos oss kommer du att få ansvara för
Som verksamhetskonsult inom Forest Consulting kommer du att arbeta nära våra kunder med att hitta affärsutvecklingsmöjligheter och leda projekt för att förverkliga nytta hos kunderna. Du förväntas proaktivt söka kontakt med kunder och utforska deras behov i alla delar av den skogsindustriella värdekedjan. Det kräver förståelse för verksamhet och affärsprocesser, intresse för den digitala utvecklingen samt förmåga att föra kunddialoger för att skapa innovativa och långsiktigt hållbara lösningar för våra kunder.

Din profil och erfarenhet
Vi ser att du har förmågan att ha ett helikopterperspektiv. Kanske arbetar du i skogsbranschen idag och vill ta nästa steg som konsult. Eller kanske har du en affärskonsultroll eller liknande idag och är intresserad av vår bransch. Din erfarenhet och vilja att utvecklas innebär att du har förmågan att proaktivt arbeta fram och leverera användbara och genomtänkta lösningar för våra kunder. Du uttrycker dig flytande på både svenska och engelska.

Vi tror att du har följande egenskaper;

  • En ambition att hela tiden utveckla kundernas verksamhet
  • Du trivs med att ta ledningen
  • Du har intresse för affärsprocesser och IT-lösningar
  • Erfarenhet från projektledning
  • Branscherfarenhet från skogs- eller trävarubranschen är meriterande

Vi förväntar oss att du har ett starkt driv kombinerat med en proaktiv inställning. Att leverera stor kundnytta är din högsta prioritet. Du har utmärkt förmåga till analys och problemlösning samt kapacitet att leverera och kommunicera idéer och lösningar. Rollen innebär till stor del att vara länken mellan verksamhet och IT och du bör trivas i bägge världarna.

Vad vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder dig en intressant tjänst i ett växande affärsområde. Med oss kommer du att arbeta i framkanten av utvecklingen inom skogsindustrin och öka din kunskap inom en mängd områden. Vi tror att en hälsosam balans mellan arbete och fritid kombinerat med en vänskaplig atmosfär bygger förtroende, vilket i sin tur skapar frihet och kreativitet för att trivas och lyckas.

Blev du inspirerad?

Vi ser fram emot din ansökan! Bifoga dig CV eller LinkedIn-profil så når vi ut till dig. Intervjuer kommer att hållas löpande, så vi uppmuntrar dig att ansöka idag!

Vi utför bakgrundskontroller av alla slutkandidater. TietoEVRY avböjer samtal från rekryteringsföretag.

TietoEVRY is one of the leading companies in the Nordics building better digital services for our clients both on private and public sectors. For us Cloud is not an enabling technology, but a new and better way for customers to build digital services. We also believe that combining our Nordic culture and breadth of our capabilities makes us best positioned to help customers to achieve real cloud transformation.

#LI-KF1

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn