noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

SAP Solution Architect Retail, Manufacturing, Forest, Finnish speaking

Espoo

Regular

Consulting

28 September 2021 - 30 November 2021

Digital Consulting

Haemme SAP-ratkaisujen ammattilaista arkkitehdin tehtäviin!

Haluatko merkityksellisen työn, jossa voit kehittyä ja kasvaa? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista. 

Etsimme joukkoomme nyt vakituiseen työsuhteeseen SAP Solution Architect tehtävään kovan tason SAP-ammattilaista.

Millaiset tehtävät sinua odottavat?

SAP-ratkaisuarkkitehtina pääset mukaan mielenkiintoisiin kehityshankkeisiin ja auttamaan asiakkaitamme digitalisointiratkaisuissa osana arkkitehtitiimiämme. Sinua odottaa vastuullinen rooli, jossa pääset haastamaan ja kehittämään kykyjäsi huipputiimissä. Asiakkaamme ovat Suomen johtavia kansainvälisiä yrityksiä vähittäiskaupan, valmistavan ja prosessiteollisuuden sekä metsäteollisuuden toimialoilla. Eli kyseessä on tehtävä, joka muokkautuu vahvuutesi sekä omien tavoitteidesi mukaiseksi. Tehtävässä menestyminen vaatii aikaansaavaa otetta eikä hands-on asennekaan ole pahitteeksi.

Osana meidän jengiä  

SAP on yksi TietoEvryn keihäänkärkiliiketoiminnoista. Autamme asiakkaitamme ylivertaisen digitaalisen toiminnanohjauksen tuottamisessa hyödyntäen älykästä teknologiaa, dataa ja analytiikkaa.

Meidän kanssamme pääset osana asiantuntevaa tiimiämme aidosti vaikuttamaan siihen, miten toiminnanohjauksen digitalisaatio palvelee asiakkaitamme. Työkavereinasi on SAP-ammattilaisia aina arkkitehdeistä ja konsulteista kehittäjiin, niin paikallisesti kuin globaalistikin. SAP-porukassamme ammatilliset kehittymisen mahdollisuudet ovat laajat, sillä meitä on Suomessa yli 150 SAP-osaajaa. Se tekee meistä kotimaan suurimman SAP-talon.

Millaista osaamista etsimme? 

Tiimiläisenä sinulla on entuudestaan vahva alan osaaminen ja ymmärrät SAP:n ratkaisut osana kokonaismarkkinaa ja digitalisaatiota. Tämä edellyttää sinulta uteliaisuutta ja asennetta oppia uutta ja ottaa vastuuta. Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta ja käytännön kokemusta SAP-arkkitehdin roolista tai johtavan konsultin tehtävästä. Sinun roolisi on siis tunnistaa oleellinen ja sen pohjalta viitoittaa tie eteenpäin.

Toiveemme on, että sinulla on  

  • Kokemusta vähittäiskaupan, valmistavan teollisuuden tai metsäteollisuuden toimialasta

  • Vahva osaaminen ja kokemus moderneista SAP-teknologioista ja niiden roolista osana asiakkaan kokonaisarkkitehtuuria, mukaan lukien pilvialustat ja niiden hyödyntäminen

  • Kyky muuttaa liiketoimintastrategia IT- ja sovellusarkkitehtuuriksi, tulevaisuuden visioksi ja suunnitella näiden jalkauttaminen - eli It-kielellä roadmapin luominen

  • Ymmärrys siitä, miten S/4HANA muuttaa asiakasorganisaation kokonaisarkkitehtuuria, niin prosessi- kuin datalähtöisestikin

  • Kyky arvioida, luoda ja kommunikoida ratkaisuja prosessi- sekä kyvykkyyslähtöisesti

  • Kokemusta SAP-implementointiprojekteista, myyntityöstä sekä tarjoaman kehittämisestä

  • Eduksi lasketaan kokemus modernien ongelmaratkaisumenetelmien, kuten Design thinking, hyödyntämisestä

  • Hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot - erityisesti liiketoimintalähtöinen tapa kommunikoida

  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Tulet olemaan keskeisessä roolissa S/4-käyttöönottoprojekteissa ja kokemus aiemmasta SAP-ratkaisuarkkitehtuurityön liidauksesta ja suunnittelusta lasketaan isoksi plussaksi. Odotamme, että vakuutat asiakkaat SAP-osaamisesi lisäksi myös erinomaisella toimialatuntemuksellasi ja liiketoimintaa sekä loppuasiakasta ymmärtävällä ajattelulla. Olet itsenäinen ja aikaansaava sekä autat muita tiimissä.

Mitä tarjoamme? 

Pääset aidosti vaikuttamaan asiakkaittemme digitalisaatioagendaan – toimimme pohjoismaisia asiakkaitamme lähellä hyödyntäen globaalia toimituskykyämme ja kumppaneitamme.

Kasvuyrityksen henki yhdistettynä suuren yrityksen etuihin – meillä voit kokea parhaat puolet molemmista. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkatason ja erinomaista tasapainoa työelämän ja yksityiselämän välille. Me tarjoamme sinulle tarvittavat työkalut, että voit järjestää työsi ja, mikä tärkeintä, elämäsi juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii. 

Pääset osaksi yhteisöä, jossa ihmisiä kunnioitetaan ja arvostetaan. Kysy keneltä vain, parasta meillä on meidän asiantuntevat työkaverit ja huipputiimit. Tule sellaisena kuin olet ja tee työsi niin kuin itse haluat. Meille moninaisuus ja osallistaminen ovat inspiroivan työpaikan kulmakiviä, ja erilaisuudella edistämme innovaatiota.  

Mahdollisuus kasvaa ja oppia. Meillä oppiminen ei lopu koskaan, sillä käytössäsi on parhaat työkalut ja ympäristö itsesi kehittämiseen. Olipa kyse IT-teknologioiden oppimisesta tai liiketoimintaosaamisen kehittämisestä, meiltä saat tarvitsemasi tuen! Meillä oppiminen on elämäntapa.  

Liity joukkoomme ja ole osana menestystä! 

Inspiroiduitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa. Haethan kuitenkin viimeistään 30.11.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiia Kokko (tiia.kokko@tietoevry.com).

Toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti etäyhteyksiä hyödyntäen.  

TietoEVRY on pohjoismaiden johtava digitaalisiin palveluihin ja ohjelmistoihin keskittynyt yhtiö. Luomme digitaalista etumatkaa yrityksille ja yhteiskunnalle yhdistämällä paikallisen osaamisen ja globaalit kyvykkyydet. Liity mukaan 24 000 asiantuntijamme joukkoon palvelemaan tuhansia yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaita yli 90:ssä maassa. Meillä pääset auttamaan yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan täyden potentiaalinsa – samalla kun tavoittelet omaasi. www.tietoevry.com

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn