noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Junior systemutvecklare till TietoEVRY

Kristianstad

Regular

Application and Product Development

23 December 2020 - 14 February 2021

Industry Software

Vi söker nu en driven junior systemutvecklare till vårt team i Kristianstad.
Med partnerskap och kunder inom såväl privat som offentlig sektor formar vi på TietoEVRY både dagens samhälle och den digitala framtiden. Vi är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Våra nordiska värderingar och vårt nordiska arv styr vår framgång. Är du redo att vara med på vår resa? 

 

Om oss

På kontoret i Kristianstad utvecklar vi Nordens ledande operationsplaneringssystem Orbit med hjälp av fem utvecklare, fyra medarbetare inom test/support, två projektledare, en tekniker och en produktägare. Kontoret präglas av en demokratisk anda, kundnära relationer och gott samarbetsklimat. Varje medarbetare arbetar under stor frihet men teamet finns alltid nära till hands när stöd behövs. Utvecklarnas primära uppgifter är produktutveckling och förvaltning av nuvarande system.

 

Är du den vi söker?

Med vårt stora kundfokus behöver du vara serviceinriktad, ha en positiv inställning och god känsla för kvalitet. På TietoEVRY hyser vi en stor tilltro till varje utvecklares kompetens och du förväntas ta en aktiv roll i att systemet utformas så bra som möjligt. Du gillar att arbeta självständigt men har förmågan att jobba effektivt även i grupp.

Vi söker dig som är teknikintresserad och kreativ med relevant utbildning inom systemutvecklingsområdet. Du har goda kunskaper inom .Net-utveckling, C# samt SQL-server och behärskar svenska och engelska flytande i såväl tal som skrift.

Har du genom tidigare arbeten varit i kontakt med vård och omsorg är detta meriterande.

 

Vi erbjuder dig

TietoEVRY är ett av Nordens ledande IT-bolag med stor geografisk spridning i Sverige och världen. Vi strävar efter att vara en modern och attraktiv arbetsplats.

På kontoret i Kristianstad får du fördelarna av vad ett stort företag har att erbjuda, men även känslan av det lilla gemytliga kontoret. Vi erbjuder ett flexibelt arbete där du har stor möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och ansvarområden.

 

Låter det intressant?

Tänsten är en tillsvidareanställning med fr.o.m 2021-03-01.

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV genom att klicka på “Skicka ansökan”. Vi behandlar ansökningarna löpande och ser därmed gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, senast 2021-02-15. För mer information om tjänsten, kontakta Jörgen Graneskog, tel 0733-981189 eller mejla jorgen.graneskog@tietoevry.com

Vi ser fram emot din ansökan!

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn