noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

SAP on Azure and Beyond: TietoEVRY & Microsoft

SAP-järjestelmän siirtäminen julkiselle pilvialustalle pilvitransformaatiossa

26.3.2021, Finland
Ilmoittaudu tästä

Tervetuloa virtuaaliselle aamiaiselle, jossa kuulet, miten voimme parhaiten auttaa organisaatiotasi siirtämään SAP-järjestelmän julkiseen pilvi-infrastruktuuriin. Julkipilvi mahdollistaa perinteisen SAP-järjestelmän muuttamisen liiketoiminnan mukana tehokkaasti skaalautuvaksi ekosysteemiksi, jossa hyödynnetään molempien maailmojen parhaimpia teknologioita ja käytäntöjä.

SAP-järjestelmän siirto julkiselle pilvialustalle on pilvitransformaation alku ja perusta.  Haluammekin nyt kertoa, miten pilveen siirtyminen toteutetaan hallitusti ja tehokkaasti. Kahden hyvin erilaisen IT-maailman yhdistäminen ei aina ole helppoa, mutta oikein tehtynä saavutetut edut ovat merkittävät.

TietoEVRY tarjoaa mahdollisuuden olla paikallisesti kansainvälinen: se on meidän tapamme toteuttaa SAP:n julkipilvipalveluita! Ilmoittaudu webinaariin ja olet jo askeleen lähempänä pilvitransformaatiomatkaasi.

Osallistumalla tähän tapahtumaan saat kuulla:

  • Miksi SAP-järjestelmän siirtäminen Microsoft Azurelle on tulevaisuuden valinta?
  • SAP-järjestelmän edut julkisessa pilvessä
  • SAP Azuressa: parhaat käytännöt liiketoimintakriittisen tuotannonohjauksen pilveistämiseen
  • Transformaation jälkeen: miten matka jatkuu?

Agenda

8.30
Tervetulosanat

Pete Nieminen

8.35
Julkipilvi - toiminnanohjauksen uusi ekosysteemi

Pete Nieminen

8.55
SAP on Azure; matka jatkuu transformaation jälkeen

Jukka Antikainen

9.15
Asiakaspuheenvuoro

Antti Kleemola

9.35
Paneelikeskustelu

Puhujat

Pete Nieminen
Head of SAP on Public Cloud
Pete Nieminen toimii liiketoiminnan johtamis- ja kehitystehtävissä, jossa hänen fokusalueenaan ovat SAP, julkipilvi ja kyberturvallisuus. Petellä on yli 20 vuoden kokemus uusista teknologiaratkaisuista, tietohallinnon johtamisesta ja liiketoimintojen kehittämisestä digitalisuuden eri muodoissa.
Jukka Antikainen
SAP on Azure Sales Lead, Microsoft
Jukka Antikainen vastaa Microsoftilla "SAP on Azure" -ratkaisualueen liiketoiminnasta Suomessa. Jukalla on yli 20 vuoden kokemus myynnistä ja myynnin johtotehtävistä. Microsoftilla hän on keskittynyt Azuren kyvykkyyksien hyödyntämiseen asiakkaiden liiketoiminnassa.
Antti Kleemola
Senior Vice President and CIO, Outokumpu
Antti jäi kevään aikana pois VR:n junasta terästeollisuuden pysäkille ja vastaa maaliskuun alusta alkaen Outokummun tietohallinnosta. Antilla on 20-vuoden kokemus liiketoimintojen digivalmiuksien ja IT toimintojen kehittämisestä ja transformaatiosta useissa eri yrityksissä.

Ilmoittaudu tästä

Contact us

Pete Nieminen

Head of SAP on Public Cloud

Date and place

26.3.2021
Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn