noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Senior Solution Consultant

Fornebu

Regular

Application and Product Development

28 October 2020 - 03 December 2020

Digital Consulting

Vi søker flere utviklere og arkitekter

      

TietoEVRY er et ledende foretak innen digitale konsulent-tjenester. Vår ambisjon er å gi mening og liv til informasjon gjennom ideer, teknologi og løsninger som skaper verdier for våre kunder og stor nytte for samfunnet vi lever i. Lokal tilstedeværelse kombinert med global kapasitet gir oss unike muligheter. Vi har en kundenær tilnærming til problemløsning, samt kompetanse og kapasitet til å levere helhetlige løsninger som realiserer våre kunders fulle potensial.

Avdelingen for Application Innovation Oslo har svært stor etterspørsel etter sine tjenester, og søker etter selvgående, engasjerte og dyktige utviklere og arkitekter. Du vil bli en del av forretningsområdet Digital Consulting, og vil bygge relasjoner til store og anerkjente organisasjoner i offentlig og privat sektor.

Som utvikler og arkitekt i TietoEVRY gir vi deg muligheter, til å påvirke banebrytende og samfunnsnyttige prosjekter. Mulighet til å utvikle deg i et internasjonalt miljø, gjennom sertifiseringer, kurs og faglige samlinger. Mulighet til å jobbe på tvers av bransjer og tjenester med innovative og teknologiske løsninger. Og ikke minst; muligheten til å bli en del av det aller sterkeste fagmiljøet til et av Nordens ledende IT-selskaper.

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som konsulent i EVRY ønsker vi å prate med deg!

Vi søker utviklere og arkitekter til vår avdeling i Application Innovation i Oslo.

Gjennom arkitektur, systemdesign og utvikling av kundespesifikke løsninger, samt rådgivning, konfigurasjon og integrasjon, vil du få gleden av å jobbe på prosjekter av forskjellig varighet og kompleksitet. Vi er opptatt av å finne de riktige prosjektene for dine interesser og din kompetanse, og kan tilby arbeidsoppgaver innen:

  • Systemutvikling, løsningsdesign og programmering
  • Utvikling av nye, moderne løsninger hos TietoEVRYs kunder
  • Videreutvikling av eksisterende løsninger

Vårt systemutviklingsmiljø i Norge teller mer enn 300 ansatte og huser fageksperter innen design, forvaltning og utvikling. Oppdragsmengden øker stadig og vi søker flere talenter som DEG. En som med drivkraft og entusiasme kan bidra til å skape økte verdier for våre kunder og sikre vårt teknologiske fortrinn.

Vi lar oss imponere av ambisiøse og målrettede personer som deg. Som kan vise til gode resultater fra høyskole eller universitet. Som har relevant erfaring innen programmering og systemutvikling innen Java, .Net eller andre dynamiske kodespråk samt frontend rammeverk som React, Angular og Vue og som gjerne har erfaring fra større organisasjoner og prosjekter i privat eller offentlig sektor. Vi har erfart at det er en fordel å beherske skriftlig og muntlig norsk.

Hos oss får du mulighet til å bygge din egen fremtid. Du tar egne valg og får samtidig stort rom til å påvirke egen hverdag. Vi har stort fokus på gode prosjektteam, slik at du kan diskutere, sparre og lære fra andre utviklere med spisskompetanse. I tillegg er vi opptatt av at du skal få videreutvikle deg faglig og personlig, gjennom tilrettelagte karriereløp. Vi har mentorordninger og faglige nettverk som deler kompetanse og kan støtte deg i din utvikling og dine prosjekter.

KULTURBÆRER. Sist men ikke minst; I TietoEVRY har vi en helt unik kultur. Vi er engasjerte, nysgjerrige og mener at det er viktig å ha det gøy på jobb. Vi har en rekke sosiale tilbud som ølklubb, vinklubb, isbadeklubb, bedriftsidrettslag og faglige arrangementer. Du finner garantert en sosial arena som passer deg og dine interesser, enten det er robotics, fotografi, koding eller fluefiske. Det viktige er at du finner DIN PASSION. For i TietoEVRY skaper vi fremtiden!

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn