noun_Email_707352 noun_917542_cc Map point Play Untitled Retweet Group 3 Fill 1

SAP:n ratkaisut huoltotyön johtamiseen

Tässä blogissa kerrotaan, miten TietoEVRY ja SAP voivat auttaa asiakaspalvelijaa ja kunnossapitäjää nykyaikaisella kunnossapitojärjestelmällä.

Mika Hyötylä / 20. joulukuuta, 2021

Kunnossapito yrityksen sisällä ja huoltotyön toimittaminen palvelutuotteena ovat monen suomalaisen yrityksen keskeisiä toimintoja – olemmehan maa, jossa erityisesti prosessiteollisuus ja isojen koneiden valmistaminen ovat iso osa vientiämme ja kansantuotettamme.

Asiakkaan luottamuksen rakentaminen on aina ollut tärkeä osa tätä kokonaisuutta - kunnossapito lunastaa lupaukset joka päivä. Se on osa jatkuvaa asiakkaan kanssa käytävää yhteydenpitoa. Globaalit teknologiajätit, kuten Google, Amazon jne. ovat asettaneet riman korkealle palvelujen laadun, tekoälyn hyödyntämisen ja helppokäyttöisyyden suhteen. Kunnossapidossa edelleenkin jatkuva yhteydenpito ja asiakaspalvelu varmistavat asiakassuhteen jatkuvuutta - tähän vanhan ajan työkalut eivät enää riitä! Voidakseen palvella asiakasta, kunnossapidon asiakaspalvelussa toimivalle henkilölle on tärkeää, että kaikki tieto ja osaaminen on käytettävissä nopeasti ja ajantasaisin tiedoin.

Kun tietoa voidaan tuottaa helppokäyttöisellä käyttöliittymällä, voidaan sitä hyödyntää tulevia tilanteita varten esim. ennakoivassa kunnossapidossa. Tarkka tilannekuva kunnospidosta parantaa asiakaspalvelun laatua ja nopeutta. Kun asiakas on tyytyväinen ja hyvin palveltu, saa työntekijäkin onnistumisen kokemusta ja työmotivaatiota.

SAP-kunnossapitojärjestelmä tukee mobiiliutta ja off-line -toiminnallisuutta. Mobiilityökalulla asiakas, työnjohtaja ja asentaja eivät ole kiinni pelkästään toimistossa heidän ylläpitäessään järjestelmässä olevia tietoja. Tämä nopeuttaa ja parantaa raportointia, koska sitä voidaan tehdä itse työnteon ohessa. Off-line -toiminnallisuus tukee mobiilikäyttöä, koska monissa huoltokohteissa verkkoyhteys ei ole riittävä on-line -käyttöön.

SAP-kunnossapitojärjestelmä on suositeltava ratkaisu pitkälle tulevaisuuteen.Videolla Mika kertoo lisää, miten SAP:n ratkaisut huoltotyön johtamiseen toteutetaan ja miksi.

Tilaa meiltä demo ja käydään yhdessä läpi, miten voisimme parantaa juuri teidän kunnossapitonne tai myytävän huoltopalvelunne prosesseja ja tietojärjestelmäratkaisuja.

Katso video

Tällä videolla kerrotaan, miten TietoEVRY ja SAP voivat auttaa asiakaspalvelijaa ja kunnossapitäjää nykyaikaisella kunnossapitojärjestelmällä.

Käynnistä video

Video is blocked

You need to change your cookie settings to watch this video. Click here and allow Targeting cookies.
Mikko Vepsäläinen
Head of SAP Sales

The author has 18 years of experience with SAP ERP implementations, maintenance, development, licensing and architecture, and the functionality of the SAP ecosystem as part of business ICT.

Mika Hyötylä
SAP Consultant

Mika Hyötylällä on kahden vuosikymmenen kokemus kunnossapidon johtamisesta eri teollisuudenalueilla. Mika on työnsä kautta ollut myös kehittämässä kunnossapidon prosesseja ja SAP:n työkaluja.

Haluatko kuulla lisää?

Mika Hyötylä

SAP Consultant

Mikko Vepsäläinen

Head of SAP Sales

MEIDÄT ON NIMETTY JOHTAJAKSI ISG PROVIDER LENS™ SAP HANA ECOSYSTEM SERVICES 2021 -RAPORTISSA

Lue lisää ja lataa raportti

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä