noun_Email_707352 noun_917542_cc Map point Play Untitled Retweet Group 3 Fill 1

SAP-arkistoinnista apua kasvavien datamäärien hallintaan

Saat meiltä tukea data- ja arkistointistrategian määrittämisessä sekä tiedon hallinnassa.

Antti Ryysy / 28. lokakuuta, 2021

Parhaimmillaan data muuttuu älykkääksi tiedoksi ja jäsentyy selkeiksi raporteiksi, joiden avulla organisaatio voi tehdä tietoon pohjautuvia strategisia päätöksiä

Tietojärjestelmien jatkuvasti uusiutuessa ja laajentuessa, on yhä suuremmat datamäärät helposti saatavilla. Varjopuolena tällä on tarvittavan tallennuskapasiteetin jopa eksponentiaalinen kasvu.

Pelkästään tilan lisääminen operatiivisiin järjestelmiin voi hidastaa tiedon käytettävyyttä ja järjestelmien suorituskykyä. Esimerkiksi hallitsemattomasti kasvavan tietokannan kanssa suorituskyky heikkenee sekä hallinnolliset kustannukset lisääntyvät. Jotta voit hallita ja riskittömästi vähentää tiedon määrää, sinun tulee luoda ja ottaa käyttöön arkistointistrategia osana laajempaa datastrategiaa.

Arkistointiblogi_kuva1.png

Arkistointi siirtää tietoa operatiivisesta tietokannasta ulkoiseen tallennusjärjestelmään, joka on varta vasten arkistointia varten suunniteltu. Tällöin tieto on käyttäjien ja tarkastajien saatavilla, muttei rasita päivittäin käytettäviä järjestelmiä. Esimerkiksi HANA-tietokannassa ei kannata säilöä tietoa, jolla ei ole enää suoraa liiketoiminnallista arvoa.

Tuemme sinua data- sekä arkistointistrategian määrittämisessä ja tiedon hallinnassa. Tällaisen strategian jalkauttaminen osaksi päivittäistä toimintaa auttaa sinua tekemään parannuksia, joista hyötyvät sekä IT-palvelut että liiketoiminta.

Lisäksi SAP:in Best Practice -suositusten mukaisesti arkistointi tulisi suorittaa ennen S/4HANA-transformaatioprojektin aloittamista. Lakiasioita lukuun ottamatta TietoEVRY auttaa kaikissa arkistointiprojektia edeltävissä valmisteluvaiheissa ja tukee organisaatiotasi läpi onnistuneen arkistointihankkeen.

 

SAP-arkistointipalvelu

Tällä videolla kerrotaan, miten SAP-arkistointipalvelu toimii ja mitä hyötyä datan arkistoinnista on.

Käynnistä video

Video is blocked

You need to change your cookie settings to watch this video. Click here and allow Targeting cookies.
Antti Ryysy
Head of SAP Solutioning and Business Development, Tietoevry Tech Services

I have a passion for Ease of Use and business value when it comes to enhancing user experience and end-user satisfaction. My expertise is understanding and managing large and complex entities. I am able to stay calm and goal-oriented even with the tightest timetables and budgets. I trust my team and together we succeed.

Haluatko kuulla lisää?

Antti Ryysy

Head of SAP Solutioning and Business Development, Tietoevry Tech Services

MEIDÄT ON NIMETTY JOHTAJAKSI ISG PROVIDER LENS™ SAP HANA ECOSYSTEM SERVICES 2021 -RAPORTISSA

Lue lisää ja lataa raportti

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä