noun_Email_707352 noun_917542_cc Map point Play Untitled Retweet Group 3 Fill 1

Søker nyutdannet på 25 år med 15 års erfaring

I august ønsker vi 50 graduates velkommen til oss i Tietoevry Create. En gjeng nyutdannede som skal lære arbeidslivet å kjenne som konsulent, bygge kompetanse og få erfaring.

Kåre Nygård / juni 22, 2023

I august ønsker vi 50 graduates velkommen til oss i Tietoevry Create. En gjeng nyutdannede som skal lære arbeidslivet å kjenne som konsulent, bygge kompetanse og få erfaring.

Dette er for mange deres første ordentlige jobb og møte med arbeidslivet, og det er her de skal sette teorien de har lært etter mange års skolegang, ut i praksis. De er ferske, de er unge og de gleder seg til en ny epoke i livet.

Vi har hatt tradisjon for å ansette flere graduates rett fra skolebenken. Dette er et av våre samfunnsoppdrag som arbeidsgiver, vi gir dem mulighet og tillit til å prøve seg frem og finne sin plass. Rollen som konsulent er helt ypperlig i denne kontekst, for da får de kjenne på ulike bransjer og prosjekter, og finner kanskje raskere ut hvor deres engasjement, lidenskap og energi ligger. Vi har et eget opplæringsløp med kurs og sertifiseringer, og vi tar dem med ut på ekte prosjekter hos våre kunder fra dag én.

Årets graduates kommer fra en rekke kjente universiteter fra inn- og utland. NTNU, UiO, UCL (UK), Aalborg (DK) og Oslo Met. De har forskjellig bakgrunn og studieretninger, og sitter med en kompetanse innen alt fra business analytics, kybernetikk, matematikk, indøk og computer software engineering, til siviløkonomer, business development, globalisering, bærekraftig utvikling, og teknologiledelse for å nevne noe. Vi velger nøye ut våre nyutdannede for å sikre at de har enestående akademiske prestasjoner og et mangfoldig ferdighetssett. Denne gjengen gleder seg til nye oppgaver og kommer med en helt egen energi til vår organisasjon og til våre kunder.
Derfor er vi også så stolte av at de har valgt oss som arbeidsplass og ønsker å gi dem den beste starten de kan få på arbeidslivet. Dette er en av grunnene til at vi alltid gleder oss til høsten og hvorfor vi prioriterer å ansette graduates hvert år. Det er en investering i fremtidig verdiskaping vi mener lønner seg, for oss, våre kunder og samfunnet som helhet.

Engasjerte graduates gir flere fordeler 

Nyutdannede tilfører inspirasjon, nytenkning og kreativitet. De bidrar med kompetanse, ideer og innovative løsninger, og gir variert kompetansesammensetning i teamene. Og ikke minst gir de en fleksibilitet til å skalere og løse viktige oppgaver, samtidig som de får verdifull læring.

Mange av våre kunder ser potensialet og mulighetsrommet ved å få med graduates på prosjektteamene, og de har kanskje egne prosjekter som engasjerer et eget graduate team for å løse et konkret prosjekt. Om ønskelig tar vi med en seniorressurs i teamet for veiledning, mentor-rolle og leveranseansvar. Det er prosjektet og kundens tilfredshet og samarbeid med teamet som er nøkkelen til suksess, så dette evalueres fortløpende og endres ved behov. Graduatene får mulighet til å prøve seg på ulike problemstillinger og er på flere samlinger i løpet av året der de kan dele erfaringer, bygge kompetanse og lærer nye områder som er nyttig i en konsulenthverdag.

En graduate kommer ikke med 15års erfaring og det er vi som arbeidsgiver og våre kunder som er med på å forme og gi dem den erfaringen de trenger for å utvikle seg videre. Gevinsten for dem og for oss er derimot veldig stor når vi investerer vår tid, erfaring og gir dem mulighet for å vokse inn i rollen.

Vi gleder oss til høsten og til vi får møte alle igjen.

 

Vi er i full gang med å plassere våre graduates til prosjekter for høsten og vil gjerne tilby et stort spenn av utfordringer og problemstillinger. Vil du være med og ha med graduates på ditt prosjekt?

Kåre Nygård
Head of Tietoevry Create Norge

Kåre Nygård leder en av de største avdelingene med konsulenter og teknologieksperter i Tietoevry Norge. Kåre er opptatt av data i alle former, hvordan vi forstår data og hvordan vi bruker teknologi til verdiskapning og til å skape en bedre hverdag for oss alle. Kåre har jobbet med ledelse, dataanalyse, sikkerhet og skytjenester i flere år og var i ledelsen i SAS Institute i Norden før han begynte i det som nå er Tietoevry i 2018.

SKREVET AV

Kåre Nygård

Head of Tietoevry Create Norge

Del på Facebook Tweet Del på LinkedIn