noun_Email_707352 noun_917542_cc Map point Play Untitled Retweet Group 3 Fill 1

Släpp lös kraften av interaktivitet, betalningsflexibilitet och relevant kommunikation

Få nya insikter om den föränderliga världen av betalningar och fakturering med vårt nya whitepaper - Framtidens betalningar: trender och teknologi

Pernilla Hurtig / september 14, 2023
Ladda ner

Utforska framtidens betalningar och fakturering

Tänk tillbaka bara 10 år - betalning och fakturering var en enkel affär. Men tider har förändrats, och vi betalar nu på olika sätt, ibland månatligen. Kundens frihet och valmöjligheter har ökat dramatiskt, och företag måste anpassa sig för att möta dessa behov.

EU har implementerat flera direktiv för att förbättra betalningsprocesser och främja realtidsbetalningar, inklusive Open Banking-initiativet. Trots Nordens försök med P27-projektet har det avbrutits, och Sverige planerar istället att modernisera Bankgiro för att uppfylla EU:s direktiv. EU har också infört Request to Pay som standard för eFaktura, vilket öppnar upp för nya tjänster och aktörer. För att förenkla både för företag och slutkunder är det viktigt att använda verktyg som integrerar fakturor, erbjudanden och relevant information på ett användarvänligt sätt och dra nytta av digitala insikter för att förbättra kundkommunikationen

I vårt nya whitepaper, författat av Pernilla Hurtig, delar vi insikter om den föränderliga världen av betalningar och fakturering.

Vi utforskar:

  • Kundens preferenser och beteenden.
  • Digitala betalningsalternativ som Swish och open-banking.
  • Responsiv design för en smidigare användarupplevelse.
  • EU-direktiv som påverkar branschen.
  • Framtidsutsikter som Live Invoice.

Vi på Tietoevry har års av erfarenhet inom fakturahantering och betalningar och strävar efter att göra vardagen enklare för både företag och kunder.

Ladda ner whitepaper nu för att utforska framtidens möjligheter inom betalningar och fakturering!

Ladda ner whitepaper 

Whitepaper

Pernilla Hurtig
Senior Sales Manager

Pernilla has worked for over 20 years in sales and business development in various leadership roles within banking and finance in the Nordic region. She also has extensive experience in fintech and startups and has served on several boards, taking companies to the stock market. Pernilla joined Tietoevry in November 2021.

Författare

Pernilla Hurtig

Senior Sales Manager

Dela på Facebook Twittra Dela på LinkedIn