noun_Email_707352 noun_917542_cc Map point Play Untitled Retweet Group 3 Fill 1

Allt som är bra finns kvar – men vi har ett nytt produktnamn att berätta om!

Lars Åström / november 18, 2021

“Vi förenklar vardagen inom skolan”. Ja, det har alltid varit vår målsättning och där förändras inget. Det enda som är nytt är ett namn.

Vi byter namnet på vår lösning för skolor av en enkel anledning – vårt produktnamn matchar inte längre vårt företagsnamn efter sammanslagningen. För att öka klarhet tyckte vi därför att det var dags att byta ut namnet Tieto Education mot något nytt. Vi vill att det nya namnet ska kommunicera vad vi gör och vårt huvudsyfte att göra vardagen enklare inom skolväsendet.

Det är ett namn som är enkelt att relatera och referera till, och det kommer att vara lätt att komma ihåg för våra kunder, våra användare och inte minst för dig.

Vi valde att göra en till sammanslagning, men denna gång av ord. Vi tog ”ed” från ordet ”education” och ”levo” på latin, som ungefär kan översättas till ”jag lyfter”. Resultatet? Låt oss få presentera Edlevo. Ett namn som går hand i hand med vår vision ”Vi förenklar vardagen inom skolan”.

Systemet som våra användare är vana vid kommer inte att ändras – namnet byts, men den digitala miljön kommer att vara lika bekant och lika användarvänlig som TietoEVRYs lösningar alltid är. Men vi stannar inte där – vi jobbar alltid för att fortsätta utveckla och vidareutveckla produkter och lösningar som gör vardagen enklare för såväl lärare och skolledning som föräldrar och elever. Idag och imorgon.

Lars Åström
Head of Education Nordic, Tietoevry

Författare

Lars Åström

Head of Education Nordic, Tietoevry

Vad vill du läsa härnäst?

Dela på Facebook Twittra Dela på LinkedIn