noun_Email_707352 noun_917542_cc Map point Play Untitled Retweet Group 3 Fill 1

Alt som er bra forblir det samme, men vi har et navnebytte å fortelle om!

Lars Åström / november 18, 2021

"Vi gjør barnehage- og skolehverdagen enklere". Det har alltid vært vårt mål, og det endrer seg ikke. Det eneste som er nytt, er et produktnavn.

Vi endrer navn på løsningen vår av én grunn – produktnavnet passer ikke til selskapsnavnet etter sammenslåingen. For å øke klarheten, hadde vi et ønske om å skifte ut navnet Tieto Education med noe nytt. Vi vil at det nye navnet skal kommunisere både hva vi gjør, og målet vårt, som er å gjøre hverdagen enklere for utdanningsektoren.

Det er et navn som er enkelt å relatere og referere til, og det kommer til å være lett å huske for våre kunder, brukere, og ikke minst for deg.

Vi valgte å gå for en sammenslåing, men denne gangen av ord. Vi tok «ed» fra ordet «education», og «levo» fra latin, som kan oversettes til «jeg løfter». Resultatet? La oss få presentere Edlevo. Et navn som går hånd i hånd med vår visjon: «Gjør barnehage- og skolehverdagen enklere».

Systemet våre brukere er vant til, kommer ikke til å endre seg. Navnet endres, men det digitale landskapet kommer til å være like brukervennlig som TietoEVRY’s løsninger alltid er. Men vi stopper ikke der. Vi jobber stadig med å utvikle og videreutvikle produkter og løsninger som gjør hverdagen enklere for pedagoger, foresatte og elever. I dag og i morgen.

Lars Åström
Head of Education Nordic, Tietoevry

SKREVET AV

Lars Åström

Head of Education Nordic, Tietoevry

More from the author

Del på Facebook Tweet Del på LinkedIn