noun_Email_707352 noun_917542_cc Map point Play Untitled Retweet Group 3 Fill 1

Vi hjelper kommune-Norge med å effektivisere vaksinasjonsarbeidet

TietoEVRY leverer datagrunnlag som hjelper kommunene med å komme i kontakt med innbyggere som skal vaksineres.

Finn ut mer på Infotorg.no

19 januar 2021

Norge er i full gang med vaksinering mot Covid-19, og kommuner rundt omkring i landet har behov for raskt å komme i kontakt med sine innbyggere for innkalling til vaksinering.

Norges største dataportal infotorg.no fra TietoEVRY leverer daglig informasjon til kommuner hvor vi kombinerer personinformasjon med andre datakilder for å sikre at innbyggertjenestene fungerer som de skal.

Nå opplever vi et mer akutt behov fra kommuner som vil sikre at de er klare til å rulle ut vaksineringen så snart vaksinene leveres.

- Vi ser at kommunene har behov for rask hjelp til å finne informasjon om innbyggerne sine for å avtale vaksinering, og at de trenger data fra flere kilder. Vi får mange henvendelser fra kommuner som trenger datagrunnlag som alder og telefonnummer for å forenkle og effektivisere vaksinasjonsarbeidet, forteller Hans Erik Bryhn, Head of Delivery, Data Services.

Kommuner kan bestille rapporter som inneholder fødselsnummer, fødselsdato, alder, navn, adresse og telefonnummer fra infotorg.no.

Dataene er fordelt på to rapporter; en som inneholder kommunens innbyggere over 65 år, og en annen rapport som gir oversikt over alle innbyggere i alderen 18 – 65 år.

- Vi ser også at det er kommuner som har behov for bistand til å få varslet innbyggerne i ulike kanaler som mottakerne ønsker - det være seg sms, brev, Digipost og eBoks. Vi skreddersyr løsninger så langt det lar seg gjøre, slik at kommune-Norge får best mulig grunnlag for å gjennomføre vaksineringen så effektivt som mulig, sier Hans Erik.

 

Bestill vaksineringsliste for din kommune

Bestill i dag og optimaliser kommunens arbeid i forbindelse med Covid-19 vaksinering. Du er hjertelig velkommen til å sende både bestilling og spørsmål til oss på ajour@tietoevry.com

Les mer på infotorg.no

 

Del på Facebook Tweet Del på LinkedIn