noun_Email_707352 noun_917542_cc Map point Play Untitled Retweet Group 3 Fill 1

Kaikki tuttu ja turvallinen pysyy ennallaan, vain tuotenimi vaihtuu!

Kehitämme jatkuvasti ratkaisuamme helpottaaksemme varhaiskasvatuksen ammattilaisten sekä lasten huoltajien arkea.

Lars Åström / 18. marraskuuta, 2021

“Helpotusta kasvatuksen ja opetuksen arkeen” on aina ollut meidän visiomme ja tulee olemaan sitä jatkossakin. Olemme kuitenkin päätyneet vaihtamaan ratkaisumme nimeä.

Muutamme nimeä yksinkertaisesti siitä syystä, että yritysfuusion jälkeen nykyinen tuotenimi ei enää vastaa yrityksemme nimeä. Sekaannusten välttämiseksi päätimme, että Tieto Education -nimi on aika korvata uudella. Halusimme, että uusi nimi kertoo sekä toiminnastamme että visiostamme.

Uuteen nimeen on helppo samaistua, siihen on helppo viitata ja se on helppo muistaa.

Teimme jälleen yhdistelmänimen, joka on helposti lähestyttävä. Otimme ”education”-sanasta alkuosan ”ed” ja yhdistimme sen latinankieliseen termiin ”levo”, joka tarkoittaa suomeksi ”kohottaa”. Meillä on nyt ilo esitellä teille Edlevo!

Käyttäjillemme tutuiksi tulleet ratkaisut eivät tule muuttumaan. Nimi vaihtuu, mutta pysyy samana tuttuna, turvallisena ja käyttäjäystävällisenä, jollaisia TietoEVRYn ratkaisut ovat aina olleet. Kehitämme jatkuvasti ratkaisuamme helpottaaksemme varhaiskasvatuksen ammattilaisten sekä huoltajien arkea tänään ja tulevaisuudessa.

Lars Åström
Head of Education Nordic, Tietoevry

Haluatko kuulla lisää?

Lars Åström

Head of Education Nordic, Tietoevry

Lisää samalta asiantuntijalta

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä