noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Shape the future from Sweden

Your office - Sweden. Your impact - the world.

The way that we operate and organize ourselves brings us close to our customers and our employees. This allows us to deliver large scale projects to some of the Nordic region’s largest companies, as well as specific solutions to some of the smallest. This, in turn, creates a variety of assignments, which makes our workday dynamic and exciting.

Our local proximity allows us to get to know our customers first-hand and provide you with a friendly commuting experience and a considered office environment, making us fast-paced and flexible - both from a business and people perspective.

Recruitment Team

Graduate programme

Graduate Programme - IT/Tech with rotation, Stockholm

For those who have fallen head over heels for software development and want to know all the ins and outs of this magical field, we have a branch that consists of three different blocks. During one eventful year, you'll work with requirement engineering, development and testing. The best part? You'll be doing it all IRL with our clients. We are now looking for graduates to the rotation track in Stockholm, Sweden.

Apply now!

Key Facts

4709

Employees in Sweden.

20+

Some of our offices: Stockholm, Malmö, Gothenburg, Skellefteå, Umeå, Luleå, Sundsvall, Karlstad, Kalmar, Jönköping, Borås.

All locations

Did you know?

In December 2015 were the first IT-company certified by EDGE for our work in gender equality. *

Read more

Follow us

Tack @thomassekelius för att du delar med dig och hjälper till i kampen mot #nätmobbning och #näthat 💪💛 Posted @withregram • @thomassekelius [I samarbete med @tietoevryse] Jag har fått en hel del näthat under mina år som offentlig. Allt ifrån mordhot och önskningar om att jag ska dö till påhopp om mitt utseende och det faktum att jag sminkar mig. Men det är ingenting i jämförelse med all kärlek jag får av er, och för det är jag evigt tacksam. Och det är precis vad jag ska ta upp idag, att vara mindre hatisk och sprida mer kärlek på internet, för världens första typsnitt som ersätter korrigerar näthat och elaka ord och ersätter det med vänligare alternativ är här - The Polite Type - vilket jag tycker är helt genialiskt! Det finns ingen teknik i världen som kan stoppa näthat och mobbning online, men The Polite Type är en bra start på vägen och en diskussionsstartare bland barn, unga och vuxna om just näthat. Typsnittet går att testa på thepolitetype.com/se, jag har även en swipe up på min story! Vi lever i en värld där väldigt mycket händer på nätet och jag lever efter att om man inte har något snällt att säga om någon så är det mycket lättare att fortsätta scrolla så blir ingen sårad. Har ni blivit utsatta för näthat någon gång? #thepolitetype @stiftelsenfriends

tietoevryse 27 Nov

”Posted @withregram • @fitnessfeministen 💗 I betalt samarbete med @tietoevryse och @stiftelsenfriends 💗 På den här bilden känner jag mig cool. Ja, faktiskt rätt snygg om jag ska vara ärlig. Men varje gång jag ska lägga upp en sådan bild funderar jag länge. Ofta skippar jag det helt. För samtidigt som många av er ger mig kärlek fylls snabbt mitt kommentarsfält och inkorg av meddelanden från personer som vill berätta hur ful, fet och äcklig jag är. Så istället lägger jag förmodligen upp en bild som jag inte är alls lika nöjd med, men där jag inte visar lika mycket hud. Det blir tyvärr enklare så för mig, för näthat påverkar mig och min självbild även om jag inte alltid vill visa det. Därför är jag glad över att typsnittet #ThePoliteType har lanserats eftersom det är det första som filtrerar bort kränkande ord. Nej, jag tror inte det kommer innebära att näthatarna slutar. Men det kan bidra till en ökad medvetenhet om hur mycket hat som sprids på sociala medier och kanske det få någon att tänka efter innan hen skriver hur grotesk och vidrig jag är, och det är precis det som är tanken med #ThePoliteType – att tänka till. Du kan själv ladda ner och läsa mer på https://www.thepolitetype.com/se. Ett tips till dig med barn är att använda typsnittet som underlag för en diskussion om vad de skriver på sociala medier, för majoriteten av allt näthat jag drabbas av kommer faktiskt från unga personer i nedre tonåren. På så sätt kan du komma in på ämnet på ett naturligt, och inte skuldbeläggande sätt. Så, låt #thepolitetype vara starten på en snällare version av sociala medier. För vi behöver se fler typer av kroppar och personer - men så länge klimatet på Internet är så fullt av hat kommer fler tvivla innan de lägger upp bilder, precis som jag gör.”

tietoevryse 13 Nov

”Posted @withregram • @sizecarolina I samarbete med @tietoevryse och @stiftelsenfriends vill jag lyfta ämnet #näthat och hur ett nytt typsnitt kan hjälpa till att få människor att tänka till kring hur man uttrycker sig. På bilden ser ni bara ett axplock av allt elakt jag fått skrivet till mig. Elaka kommentarer sårar, ger ångest och i vissa fall driver systematiskt näthat unga människor till suicid. Jag vill inte att det någonsin ska hända igen. #ThePoliteType är ett typsnitt som känner igen näthat och kränkande ord och byter ut dem till vänligare alternativ. Tanken är att typsnittet ska användas som underlag för en en väldigt viktig diskussion, och det är gratis att ladda ner. För mig är det en självklarhet att föregå med gott exempel i både hur man pratar om andra människor, men också vad man skriver till andra människor. Jag pratar regelbundet med mina barn om vad som är okej att säga till andra och inte och jag hoppas att du som läser detta också gör det om du har barn. Ingen klarar av att ta vad som helst. Jag är stark och trygg i mig själv, men även jag har ömma punkter och känsligare dagar. Vi behöver tillsammans göra allt vi kan för att nästa generation inte ska behöva utstå alla glåpord, hot eller hån på sociala medier som du eller jag har fått göra. Vi hjälps åt och sprider kärlek istället! Säger du ifrån vänligt men bestämt om någon kränker någon annan i en kommentar? Då tar du ett steg i rätt riktning ❤️ #ThePoliteType ”

tietoevryse 10 Nov

Meet our people

How to take your remote office to the next level

Due to Covid-19 and the advice from the health authorities to work from home, Karl though it would be a good idea to work part time while taking his motorbike for a trip within Sweden.

Read Karl's story

How to tackle ethics in your day-to-day work

It’s not always easy to be ethical. We share a list of tips and tricks to make it easier.

Read Carina's story

13 hacks to really master the art of remote work

Here is how to truly adapt and become a super user of digital office spaces.

Read the story

Friends @TietoEVRY

Friends @TietoEVRY

Found the job you came for? Great! We’ll get in touch soon! Can’t find an available position? Let us help you. Whether we can provide you with the last few pieces of the ‘do I want to work for TietoEVRY?’ puzzle, or simply keep you updated on job openings, Friends of TietoEVRY is the community to join. Tailor your interests and receive crisp updates, putting you one step closer to a career with us.

Sign up now
* This certificate was originally issued to Tieto Sweden AB whose data and information were the subject of the EDGE certification audit during the indicated Reference Period. Any changes in organizational data and information relevant to EDGE certification, including anything affecting certification status, will be the subject of assessment, audit and verification upon expiry of this certificate and recertification.
Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn