noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Virksomhetsarkitekt

Fornebu

Regular

Consulting

07 October 2020 - 24 November 2021

Digital Consulting

TietoEVRY er et av de ledende IT- selskapene i Norden med ambisjon om å gi mening og liv til informasjon gjennom ideer, teknologi og løsninger som skaper verdier for våre kunder og stor nytte for samfunnet vi lever i. Vi fokuserer kontinuerlig på mangfold og oppfordrer spesielt kvinner til å søke stillinger hos oss. TietoEVRY kombinerer omfattende bransjekunnskap med en kundenær tilnærming. Vi kombinerer det store foretakets muskler med lokal tilstedeværelse for å hjelpe våre kunder med å realisere sitt fulle IT-potensiale.

Vi har svært stor etterspørsel etter våre tjenester, og kan tilby spennende oppdrag hos store og anerkjente bedriftskunder, og søker etter selvgående, engasjerte og dyktige Virksomhetsarkitekter innenfor Digital Consulting.

Som virksomhetsarkitekt vil du få muligheten til å jobbe innenfor både virksomhetsarkitektur, forretningsarkitektur, løsningsarkitektur, informasjonsarkitektur og teknisk arkitektur, alt etter hva du er best på!

Vi kan tilby en spennende og variert hverdag, hvor du kan jobbe både overordnet strategisk, og samtidig gjennomføre små og store kundeprosjekter både selvstendig og i team med andre konsulenter fra TietoEVRY innenfor Digital Consulting.

Som person er det viktig at du har/er:

 • Teamorientert – ingen blir best alene
 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • Analytisk og strukturert
 • Positiv og initiativrik

Rent formelt vil vi gjerne at du har:

 • 3-5 års relevant utdannelse
 • God kjennskap til aktuelle verktøy og metoder

Vi tilbyr:

 • Varierte oppgaver i varierte bransjer: Som et av de ledende og solide IT-selskapene i Norden kan vi tilby deg flere muligheter enn de fleste andre selskaper i bransjen. Du vil i TietoEVRY få muligheten til å jobbe med mange varierte arbeidsoppgaver og som  en del av Virksomhetsarkitektur-teamet vil du ha muligheten til å jobbe med en rekke prosjekter i forskjellige bransjer for eksempel i Olje og gass, finans, skipsfart, offentlig sektor og helse digitalisering.
   
 •  Fleksibilitet og karriereutvikling: I TietoEVRY vil du ha stor fleksibilitet i stillingen og gode muligheter for karriereutvikling, både gjennom EVRY Academy og egne karriereprogrammer. TietoEVRY har et stort indre jobbmarked som gir deg mulighet til å bytte jobb uten å bytte arbeidsgiver/selskap.
 • Godt arbeidsmiljø: TietoEVRY preges av et aktivt og inkluderende arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer. Du vil ha muligheten til å delta i flere faglige og sosiale nettverk som Young Professionals, Female@TietoEVRY, Active@TietoEVRY m.m.

Noe vi tar som en selvfølge:

 • Konkurransedyktige betingelser
 • Inkludert solide forsikringsordninger og rabatter på alt fra leasingavtaler og førsteklasses kantine, til treningssentre.
 • Godt miljø og mange dyktige kolleger, der ulik kompetanse, bakgrunn og innfallsvinkler, humor og stor takhøyde står helt sentralt!

Hvis du har lyst til å være med på laget vårt, så send inn søknad til oss, og du skal få rask tilbakemelding.

Søknadsfrist: Snarest

Hvis du lurer på noe kan du gjerne ta uforpliktende kontakt med Jonathan Howells - Head of Enterprise Architecture – TietoEVRY Digital Consulting - Jonathan.Howells@tietoevry.com

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn