noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Verksamhetskonsulter med ERP-kompetens (IFS Applications)

Linköping, Östersund, Jönköping, Malmö, Göteborg, Stockholm

Regular

Consulting

04 March 2021 - 29 May 2021

Digital Consulting

TietoEVRY är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Våra nordiska värderingar och vårt nordiska arv styr vår framgång. TietoEVRY har ca 24 000 anställda globalt som tillsammans arbetar mot ett gemensamt mål – att skapa digitala fördelar för företag och samhälle.

Vill du vara med och hjälpa företag att få ut maximalt värde av sin affärssystemslösning och utveckla verksamhetsprocesser med affärsvärdet i fokus?

Vi är för närvarande cirka 75 konsulter som arbetar med IFS Applications på TietoEVRY. Vi behöver bli ännu fler, och just nu är vi intresserade av kandidater med olika erfarenheter. Vi söker dig som arbetar i eller med en verksamhet vars vardag innefattar ett ERP-system och verksamhetsprocesser samt dig som känner sig redo för nya utmaningar. Du trivs i en kultur där du som individ syns och är viktig, där du själv bidrar med ditt engagemang och din prestigelöshet. Du är van att arbeta i team och projektgrupper.

Uppdraget som Verksamhetskonsult
Tillsammans med kunden förbättrar och effektiviserar ni affärslösningen för att uppnå ett större affärsvärde. Sannolikt arbetar du mest i och kring IFS Applications, men uppdragen handlar minst lika mycket om de verksamhetsprocesser som kunden arbetar med.

Nyckelegenskaper för att lyckas i uppdragen är att du är förändringsbenägen, kundfokuserad och har viljan att naturligt dela med dig av dina kunskaper samt erfarenheter både internt och externt.

Exempel på uppdrag kan vara implementering eller uppgradering av kundens affärssystemslösning. Detta innebär att tillsammans med kund uppnå samsyn av verksamhetsprocesserna och omsätta dessa till effektiva arbetssätt i IFS Applications. Vi lägger vikt vid att du har viljan att förstå och att utveckla kundens verksamhetsprocesser för att ha förmågan att skapa det största affärsvärdet i kundens IFS Applications.

Egenskaper och bakgrund
Du har en vilja och naturlig fallenhet att förstå kundernas processer, behov och utmaningar. Vidare tycker du om att göra ditt yttersta för att ge kunden extra värde, vilket skapar förutsättningar för långsiktiga relationer.

Du har sannolikt en bakgrund som exempelvis konsult, verksamhetsutvecklare eller processägare med regelbunden användning av ett ERP-system. Erfarenhet av digitalisering och standardisering är högst relevant. Dina egenskaper och din ambition är lika viktiga som din bakgrund.

Det är extra meriterande om du har erfarenhet av IFS Applications.

Tjänsten som konsult innebär spännande tjänsteresor inrikes såväl som utrikes. Konsultens eget intresse har stor påverkan på reslängd och frekvens.

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV genom att klicka på “Skicka ansökan”. Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn