noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Verksamhetskonsult för Plan & Build 360°

Stockholm

Regular

Consulting

01 October 2021 - 01 January 2022

Industry Software

Vill du vara med och bidra till framtidens lösning för att digitalisera plan- och bygglovsprocesser?

Vi har haft stora framgångar de senaste åren med digitalisering och effektivisering av den privata och offentliga sektorn och vi satsar nu stort på förbättrad handläggning av plan- och byggärenden, genom vår lösning Plan & Build 360 °. För att rusta oss inför framtiden, vill vi stärka teamet ytterligare.

Om dig

För att trivas i rollen ser vi att du är nyfiken på vad framtiden medför och har med din yrkeskompetens god insikt i plan- och bygghandläggning samt relaterade lagar och förordningar, PBL. Du har ett intresse av att hålla dig uppdaterad kring framtidens utvecklingskrav och deltar och bevakar myndigheternas pågående arbete och insatser. Du är systematisk och lösningsorienterad och kan identifiera hur komplexa och tidskrävande processer kan effektiviseras. Du vet att invånare har höga krav och förväntningar på ärendehanteringen och förstår nyttan av digitala och automatiserade lösningar. Du vill ha möjlighet att påverka och driva utvecklingen i rätt riktning.

Vidare ser vi att du är ambitiös och redo för nya utmanande uppgifter och ett spännande nytt steg i din karriär. Du trivs när det finns mycket att göra och att ha många bollar i luften. Om du motiveras av att hjälpa till att digitalisera och effektivisera plan- och byggprocessen och ser värdet detta ger för både invånare och handläggare, skulle vi vilja komma i kontakt med dig.

Uppgifter

Du kommer att ha en roll som rådgivare inom plan- och bygg i vårt konsultteam.

I rollen som rådgivare kommer du att arbeta tätt med våra kunder med rådgivning relaterat till vår systemlösning. Du kommer att ha ansvar för att kartlägga och översätta kundbehov till konkreta lösningar.

Du kommer att ingå i ett nordiskt dedikerat plan- och bygg-team. Rollen kommer att innehålla följande uppgifter:

 • Agera som en domänexpert för kunder och kollegor utifrån din kunskap om praktisk handläggning samt relevanta lagar och förordningar
 • Rådgivare för kunder i samband med implementering
 • Rådgivare för kunder för praktisk tillämpning av vår lösning Plan & Build 360 °
 • Genomföra arbetsmöten och utbildningar
 • Förändringsstyrning, ex. driva igenom process-/rutinändringar som vill medföra förbättringar hos kunden
 • Var en god sparringpartner som fångar upp och förvaltar bra idéer från våra kunder

Kvalifikationer:

Vi söker kandidater med relevant kompetens och/eller erfarenhet från den kommunala sektorn, särskilt inom plan- och bygghantering. Du har goda kunskaper om PBL och om lagar och förordningar som är relevanta. Det är meriterande om du har erfarenhet som konsult och du ska också vara bra på att kommunicera på både svenska och engelska, samt ha god förståelse för norska.


Personlighetsdrag

 • Engagerad och lösningsorienterad
 • Teamorienterad och har förmåga att effektivt samarbeta med kollegor och kunder
 • Insikt och intresse för ny teknik
 • Förmåga att lära sig nya saker och lösa utmaningar
 • Agera som kundens sparringpartner och förstå kundens behov, liksom möjligheten att kunna översätta detta till lösningar

Vi erbjuder

Vi är ett team som motiveras av den uppgift vi ska lösa och önskar lära oss nya saker varje dag, så att vi kan uppnå kontinuerlig förbättring. Liksom alla andra upplever vi att omgivningen förändras allt snabbare och vi ser dessa utmaningar, men framför allt möjligheter, varje dag. Vi behöver dig i teamet för att skapa en anpassningsbar organisation.

Du kommer att få en central position i ett team i förändring där vi står upp för varandra, vilket bäst kan illustreras av att ’Hjälpsam’ är en av våra ledstjärnor. De tre andra är:

 • Kompetens: Vi misslyckas snabbt för att driva vår kompetens framåt
 • Användarorienterat: Vi har alltid användarna i fokus
 • Innovativt: Vi tänkte på morgondagen igår

Vi är ett nordiskt team som kan innebära internationella möjligheter.

Verkar detta intressant? Skicka in din ansökan idag!

Om Public 360 °

Som medborgare är vi alla beroende av framgången med digitaliseringen av plan- och bygglovsprocessen. För att uppnå detta är vi beroende av att ha en välfungerande och tillitsfull offentlig sektor. Detta är vad vi gör i Public 360 °. Levererar lösningar som säkerställer transparent hantering, kvalitetssäkrad ärendehantering och bevarande av vårt kulturhistoriska arv för kommande generationer.

När vi går till jobbet är vår största motivation att kunna få möjlighet att förändra det samhälle vi alla är en del av. Vår vision är att skapa ett smartare samhälle. Och vi kommer att göra det genom att utveckla plattformar för informationsdelning. På så sätt blir informationen våra kunders mest värdefulla tillgång.

Vi är en produktorganisation med cirka 350 anställda som är en del av TietoEVRY, och vi har över 30 års erfarenhet av att utveckla och leverera produkterna Public 360°, Business 360°, eArkiv 360° samt Plan & Build 360°. Våra lösningar används av över 700 verksamheter och 200 000 användare.

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn