noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Verksamhetskonsult - Microsoft Dynamics 365 CE

Stockholm, Umeå, Göteborg

Regular

Consulting

11 November 2021 - 10 February 2022

Digital Consulting

Vi söker nu verksamhetskonsulter till vårt team för att hjälpa våra kunder i deras digitala resa!

Att arbeta som verksamhetskonsult vid TietoEVRY är en spännande utmaning. I vårt team arbetar vi med en stor mängd kunder, allt från små kunder med en enkel verksamhet till stora kunder med komplexa lösningar. Vi behöver nu en verksamhetskonsult som kan hjälpa våra kunder i deras digitala resa inom CRM-systemet Microsoft Dynamics 365 CE.

Vi har verksamhet på flera ställen i Sverige, men ser gärna att du finns i Göteborg, Umeå eller Stockholm! Vi behöver dig som har ett stort kunnande i verksamhetsnära frågor kopplat till marknadsföring och försäljning. Har du dessutom erfarenhet av kundservice eller andra kundnära processer är det ett stort plus. Du behöver också ha en fallenhet att kommunicera med kunder och lyssna in hur deras behov ser ut för att kunna ge dem de bästa råden.

  • Du kommer att få jobba i ett dynamiskt team med stor och mångårig kompetens.
  • Du kommer att ingå i kundteam med fokus på att optimera kundens användande av sitt CRM-system.
  • Du kommer att ha möjlighet att planera och att utvecklas i ditt arbete.

Vi känner en stolthet att bidra med kundnytta och har väl utvecklade processer för att våra konsulter ska lyckas i sitt arbete.

För att lyckas i denna roll behöver du:

  • Erfarenhet av praktiskt arbete inom marknadsföring och försäljning.
  • Förståelse för CRM, erfarenhet av Microsoft Dynamics 365 CE är ett stort plus.
  • Akademisk examen.

På TietoEVRY erbjuder vi professionell utveckling, meningsfulla och intressanta projekt, en öppen kultur och möjlighet till ett balanserat arbetsliv.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan! Dina ansökningshandlingar bör innehålla CV, personligt brev och/eller gärna en länk till din LinkedIn profil. Intervjuer kommer att hållas löpande så vänta inte utan ansök idag. Om du har ytterligare frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Ulrika Näslund, Ulrika.Naslund@tietoevry.com

Vi utför bakgrundskontroller av alla slutkandidater. TietoEVRY avböjer samtal från rekryteringsföretag.

TietoEVRY skapar digitala fördelar för företag och samhälle. Vi är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Våra nordiska värderingar och vårt nordiska arv styr vår framgång. TietoEVRY har ca 24 000 anställda globalt sätt. Vi tillhandahåller service åt tusentals företag och organisationer inom privat och offentlig sektor i mer än 90 länder.

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn