noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Trondheim

Regular

Application and Product Development

29 January 2021 - 13 March 2021

Financial Services Solutions

UX-designer i Digital Banking Services
Bankverdenen er i rask endring gjennom digitalisering, hyppige endringer i kundeforventninger og nye regulatoriske krav. Hver dag løser våre arkitekter, designere og andre spesialister utfordringer og skaper nye ideer som endrer hvordan banker virker og konkurrerer. Er du en av de nytenkende drivkreftene vi ser etter? Hvis ja, så kan vi love deg en fleksibel stilling med høyt tempo som gir deg muligheten til å utvikle deg.

Digital Banking Services er en avdeling i Trondheim med ansvar for utvikling av brukervennlige løsninger som skal brukes av bankenes kunder, dvs Nettbank og Mobilbank for både privatkunder og bedriftskunder. I tillegg leverer vi APIer som bankene kan utnytte i en Open Banking-sammenheng. Vi består av over 100 dyktige medarbeidere med høy kompetanse innen produktutvikling, prosjektledelse, arkitektur, analyse, UX, utvikling og test.

Våre løsninger er svært ettertraktede, vi ekspanderer og trenger flere folk. Vi søker en UX-designer som kan omforme kundens behov til digitale løsninger.

Hvordan vi jobber
Vi har høye ambisjoner, og vi vil være ledende på teknologi. Vi er lidenskapelig opptatt av kreative løsninger, og vi er alltid nysgjerrige på å se hva det neste digitale gjennombruddet blir. Siden teknologien raskt fornyes må vi være smidige, tenke fremover og se løsninger. Vår arbeidsplass karakteriseres av fleksibilitet, noe som gir deg muligheten til å påvirke når og hvor du jobber.

Vi leverer samfunnskritiske systemer som forutsetter at våre produkter tilfredsstiller høye krav til kvalitet, ytelse og sikkerhet. Vår plattform, som er basert på Java, JavaScript, iOS og Android, er fleksibel og dynamisk og leveres som ‘Software as a Service’ til banker i Norge og Sverige. Det største prosjektet for tiden er leveranse av hele vår løsningsportefølje til en stor bank i Finland, noe som krever tilpasninger av løsningene og integrasjon med bankens egne løsninger. Vi har også fått kontrakt med en stor bank-gruppering i Norge som skal ta i bruk våre løsninger, som krever flere kompetente ressurser hos oss

Våre produkter har høye krav til kvalitet, sikkerhet og brukervennlighet, deriblant nye krav til universell utforming (WCAG 2.1). Du kommer til å jobbe i tett samarbeid med kunder, produktutviklere og vårt utviklingsteam. UX-designeren har en nøkkelrolle i våre kryssfunksjonelle utviklingsteam med ansvar for design av kundereiser og funksjonalitet.

Oppgavene til UX-designeren i et utviklingsteam er:

 • Utvikle skisser og prototyper i salgsprosesser og leveranseprosjekter

 • Designe gjenbrukbare komponenter basert på vårt design system

 • Designe brukervennlige skjermbilder i TietoEVRYs nettbank og mobilbank

 • Planlegge og gjennomføre brukertesting og innsiktsprosesser

I TietoEVRY vil du ha muligheten til å jobbe med mange varierte arbeidsoppgaver, blant annet analyse og innsiktsarbeid, design av tjenesteflyter, nerding på ikoner og mekking av UI komponenter i Figma.

I tillegg til å være en del av et kryssfunksjonelt team, så vil du også ha et designteam i ryggen. Samkjøring av design og designprinsipper er noe vi har høyt fokus på, og vi har derfor daglige design reviews der vi sparrer på hverandres prosjekter. Ingen sak er for liten og her er det lav terskel for å diskutere noe. Det kan være alt fra en idé til ferdigstilling av skisser til hvilken borderfarge skal sekundærknappen ha?
 

Personlige egenskaper

 • Du er en god teamarbeider som deler kunnskap, og ønsker å utvikle deg selv og dine kollegaer

 • Du må også være i stand til å jobbe selvstendig og ha et eget driv

 • Du er god til å kommunisere muntlig, skriftlig og visuelt både med kunder og med kollegaer

 • Du er opptatt av både teknologi og sluttbrukerbehov

 • Du er liker å finne gode løsninger som gir verdi for våre banker og deres sluttbrukere

Kvalifikasjoner

 • Relevant utdannelse innen interaksjonsdesign

 • Kjennskap til verktøy som Figma, Jira og Wiki, er en fordel

 • Fint om du har bransjeerfaring fra bank og finans

 • Du må være god i norsk (eller annet skandinavisk språk) og engelsk, muntlig og skriftlig

Vi tilbyr

 • Du har stor fleksibilitet i stillingen og gode muligheter for karriereutvikling, gjennom TietoEVRY Academy og egne karriereprogrammer.

 • TietoEVRY har et stort indre jobbmarked som gir deg mulighet til å bytte jobb uten å bytte arbeidsgiver.

 • TietoEVRY preges av et aktivt og inkluderende arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer. Du vil ha muligheten til å delta i flere faglige og sosiale nettverk.

 • Arbeidssted i Trondheim

Noe vi tar som en selvfølge:

 • Fordeler som gjør livet lettere og bedre: solide forsikringsordninger og rabatter på alt fra leasingavtaler til treningssentre

 • Bra folk å jobbe med, der ulik bakgrunn og innfallsvinkler, humor og stor takhøyde står sentralt

Høres dette ut som en stilling for deg? Vi ser frem til å høre fra deg!

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn