noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Training Specialist Avgifter

Göteborg

Regular

Technical and Functional Expertise

06 November 2020 - 17 December 2020

Industry Software

Verksamhetskonsult Vård- och Omsorg Avgifter

Är du en ansvarstagande, problemlösande och driven person som vill utvecklas i jobbet? Vill du jobba för ett företag som både utmanar och bryr sig om? Välkommen till Tieto! Vi brinner för att utveckla både våra kunders verksamhet och vårt samhälle genom IT. Vi tror på individens förmåga att tillsammans med andra åstadkomma detta genom att aktivt uppmuntra självständigt tänkande och handlande. 

Vi behöver nu förstärkning av dig som vill växa med oss som Verksamhetskonsult inom vårt område Vård och Omsorg här på Tieto. Vi fokuserar på produkter och tjänster för Omsorgen i Norden.

Hos oss kommer du att ansvara för
I rollen som Verksamhetskonsult blir ditt fokus att vägleda och utbilda de kunder som använder våra lösningar inom området Avgifter. Du kommer svara på verksamhetsfrågor och tillhandahålla problemlösningar, utredningsarbeten gällande frågor som rör våra verksamhetssystem och beroenden. Vidare kommer du att arbeta med implementationer av våra Lifecareapplikationer och Procapita. Rollen som Verksamhetskonsult innebär frekvent resande till våra kunder som finns över hela landet.

Din profil och erfarenhet
Vi söker dig som har ett genuint intresse för Verksamhetsfrågor och som vill veta och förstå hur allt hänger ihop. Du är en engagerad och öppen lagspelare som älskar att ge hög service till våra kunder. Du är självständig, utåtriktad, gärna teknisk och trivs med att ständigt lära dig nya saker.

Vi önskar att Du har god erfarenhet av Procapita eller Lifecare Vård och Omsorg Avgifter samt tidigare erfarenhet av arbete i konsultrollen och arbete med med utbildningar. Du är affärsmässig och säljande i din personlighet, har en god prioriteringsförmåga, driv samt en analytisk ådra.  Du har en förmåga att kunna skapa och hålla en god relation med de kunder du möter.

Vad vi erbjuder dig

Tieto erbjuder dig en utmanande position inom ett område med hög marknadstillväxt och en arbetsplats med ett kreativt och positivt arbetsklimat. Du får möjligheter till professionell utveckling i en teamorienterad organisation och får arbeta tillsammans med kompetenta kollegor som alla strävar efter att uppnå bästa resultat och skapa värde för Tietos kunder! Vi själva tycker att arbetet hos oss är både roligt och utvecklande och vi välkomnar dig som vill använda din tidigare erfarenhet på nya områden.

Placeringsort

Kan vara Luleå, Skellefteå, Stockholm, Malmö, Kalmar eller Göteborg.

Känner du dig inspirerad?

Vi ser fram emot din ansökan! Vänligen sök tjänsten innehållandes CV samt personligt brev på www-tieto.se/karriar så snart som möjligt, dock senast 2020-11-30.  Har du frågor om tjänsten, kontakta Hans Eriksson på 010-481 81 81 eller hans.a.eriksson@tieto.com.

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn