noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Bergen, Fornebu

Regular

Application and Product Development

27 October 2021 - 08 December 2021

Financial Services Solutions

Vil du være med å forme fremtidens digitale samfunn?
Med våre innovative partnerskap og kunder innenfor både offentlig og privat sektor er vi i TietoEVRY med på å forme dagens samfunn og den digitale fremtiden. Er du en av de nytenkende drivkreftene vi ser etter? Hvis dette er deg,
kan vi tilby en fleksibel stilling i et dynamisk og inkluderende arbeidsmiljø som legger til rette for at du skal utvikle deg.

TietoEVRY er en ledene leverandør for finansielle tjenester i Norden. Vi tilbyr løsninger for komplett bankdrift og leverer til de fleste norske banker, en rekke europeiske banker samt fondsforvaltere og forsikringsselskaper. Avdelingen vår Nordic Cash Management leverer tjenester brukt av ledende banker i Norge, og er ansvarlig for sentrale og innovative løsninger for likviditetsstyring for bedriftskunder.  

Nordic Cash Management har nå en spennende stilling ledig for deg som ønsker å jobbe som tester i et software selskap og delta i å implementere våre innovative betalings- og styringsløsninger for våre kunder. Teamet vårt er hovedsakelig basert i Norge og India og har høy kompetanse innen arkitektur utvikling og test. For å skalere og vokse trenger vi mennesker med I-can-do-holdning. Er dette deg?
 

Sammen med oss vil du være ansvarlig for:

 • Test design
 • Utarbeide testmateriale
 • Utføre testing, hvilket innebærer å koordinere testarbeidet med utviklere for å sette opp komplekse testmiljøer for å starte testutførelsen
 • Kontrollere om tester er fullført
 • Registrere og rapportere i henhold til avtalt testprosess
 • Utføre manuell testing
 • Jobbe med smidig eller tradisjonell gjennomføring avhengig av prosjekt og av kunde
   

Ønskede kvalifikasjoner og erfaring:

 • Du har interesse for å forstå hvordan systemer, integrasjoner og løsninger fungerer
 • Du vil bli en del av et testteam med bestemte oppgaver innen testing. Du liker derfor å jobbe selvstendig, men liker også å jobbe i team med andre

Fordelaktige kvalifikasjoner og erfaring:

 • Du har erfaring med å sette opp komplekse testmiljøer for å starte testutførelsen
 • Du har grunnleggende kunnskap om ulike typer automatisert testing
 • Du har bransjeerfaring/bankkunnskap

Hva kan vi tilby?
 

Som et av de ledende IT- selskapene i Norden kan vi tilby deg flere muligheter enn andre selskaper i bransjen. Et sterkt fagmiljø vil gi deg utfordringer og kunnskap, slik at du raskt blir en del av laget. I TietoEVRY får du muligheten til å jobbe med varierte arbeidsoppgaver, ha stor fleksibilitet i stillingen, karriereutvikling gjennom TietoEVRY Academy og muligheter for delta på kurs og konferanser.

TietoEVRY har et stort indre jobbmarked som gir deg mulighet til å bytte jobb uten å bytte arbeidsgiver. Samtidig har man tilgang til å knytte et nettverk på tvers av ulike avdelinger.

Ulike bakgrunner og innfallsvinkler, humor og stor takhøyde er noe vi liker. TietoEVRY preges av et aktivt og inkluderende arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer, hvor du vil ha muligheten til å delta i flere faglige og sosiale nettverk som Young Professionals, Female@TietoEVRY, ulike bedriftsidrettslag m.m.

Arbeidssted:

Bergen, Oslo og Trondheim


Høres dette ut som en stilling for deg? 

Vi ser frem til å høre fra deg!

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn