noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Testaava testauspäällikkö

Espoo, Jyväskylä, Oulu, Turku, Lappeenranta, Tampere

Regular

Application and Product Development

22 November 2021 - 06 December 2021

Digital Consulting

Oletko valmis vaikuttamaan?

Olemme osa TietoEVRYn Custom Software Development -yksikköä, joka palvelee noin 160 asiakasta erilaisissa räätälöidyissä ohjelmistokehitystarpeissa. Työskentelemme monella eri toimialalla – esimerkiksi pankki-, vakuutus- ja metsäalalla, julkishallinnossa, kaupan ja logistiikan alalla, sekä tele- ja media-alalla. Olemme muun muassa digitalisoineet Suomen viisumipalvelun, uudistaneet Trafin sähköistä asiointipalvelua ja luoneet ratkaisun asiakaskeskeiseen sote-digitalisaatioon.

Kädenjälkesi näkyy merkittävissä valtakunnallisissa hankkeissa. Töitä tehdään ketterissä tiimeissä ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa projekteihisi, rooliisi, sekä vastuualueisiisi. Toimintamme lähtökohtana on avoimuus - open-source-kulttuuri -, itsenäinen ajattelu sekä yhdessä tekeminen. Lisäksi, näkemyksellisyys ja halu jakaa tietoa ja oppia vievät meitä tiiminä ja yrityksenä eteenpäin.

Aija Lindman, vuoden testaaja 2020: "Parasta tässä työssä on olla osa ammattitaitoisten, ahkerien ja fiksujen ihmisten työryhmää, jossa monen yrityksen määrittelijöiden, kehittäjien ja testaajien sekä asiakkaiden kesken yhteistyö toimii."

Tule mukaan TietoEVRYn testaustiimiin!

Suomessa meitä on noin 130 testausalueen ammattilaista ympäri Suomen ja globaalisti meitä on yli 1000 - aina löytyy kaveri sparrailemaan hyvistä käytännöistä. Meillä pääset kartuttamaan kokemusta monipuolisesti eri asiakkuuksissa ja toimeksiannoissa. Tässä tehtävässä voit toimia miltä tahansa paikkakunnalta Suomesta.

Työssäsi pääset mm. seuraavantyyppisiin tehtäviin erilaisissa toimeksiannoissa:

  • Suunnittelemaan, johtamaan, kehittämään ja koordinoimaan testausta
  • Testaamaan sekä tutkimaan ja ratkaisemaan havaintoja
  • Tukemaan muita testausalueen osaajia
  • Osallistumaan testausalueen tarjousten tekemiseen
  • Rakentamaan ketterää tuotekehitystä kehtystiimin kanssa

Jotta voit toimia menestyksekkäästi tässä roolissa, sinulla tulee olla käytännön kokemusta mm. seuraavista:

  • Testauksen johtaminen monitoimittajaympäristössä
  • Tekninen testaaminen, tutkivatestaus
  • Ketterä ohjelmistokehitys ja DevOpsin käytännöt

Koska työskentelet asiakastoimeksiannoissa, sinulla on erinomaiset kommunikaatiotaidot sekä pystyt työskentelemään sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Osaat yksinkertaistaa ratkaisut asiakkaalle ja tarvittaessa haastat asiakkaan näkemyksiä. Haluat työskennellä ketterissä, reippaasti etenevissä ja toisinaan nopeastikin muuttuvissa projekteissa. Asiakkaamme arvostavat myös ISTQB-sertifikaatteja. Uskomme avoimuuteen, monimuotoisuuteen ja itsenäiseen ajatteluun, sekä yhdessä tekemiseen!

Kiinnostuitko? Laita hakemus tulemaan ja jutellaan mahdollisuuksistamme lisää!  

Lähetä yhteystietosi oheisen linkin kautta niin otamme sinuun yhteyttä. Lisätietoja roolista antavat Anna-Liisa Lepistö (040 569 4824, anna-liisa.lepisto@tietoevry.com) ja Marko Nieminen (040 593 5520, marko.nieminen@tietoevry.com).

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn