noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Teknisk applikationsspecialist / Tekniker

Göteborg

Regular

Technical and Functional Expertise

15 October 2021 - 11 January 2022

Industry Software

Teknisk applikationsspecialist till WEADD-teamet inom Health & CareVill du arbeta med avancerade lösningar för sjukvården i ett litet, agilt och självorganiserande team som har kontinuerlig dialog med våra kunder?

TietoEVRY är ledande helhetsleverantör av produkter, tjänster och integrerade lösningar inom vård och omsorg för organisationer och medborgare i Norden. Hos oss arbetar 1 400 hälso- och välfärdsspecialister med sammankopplade digitala lösningar som är nyckeln till att möjliggöra vårdtjänster i framtiden.

Om oss
WEADD-teamet i Göteborg är en del av TietoEVRY Health & Care och vi vill med våra produkter göra vården enklare, smartare och mer effektiv så att dyrbar tid kan frigöras till patienterna.

Sedan snart 20 år utvecklar vi en växande produktfamilj av innovativa lösningar där nya idéer kontinuerligt omsätts till paketerade erbjudanden. Våra produkter höjer patientsäkerheten och effektiviserar det dagliga arbetet inom vården.

Tillsammans i teamet jobbar vi med allt från kunddialog, verksamhetsanalys och lösningsarkitektur till implementation, test och support.
 

Vi söker nu en teknisk applikationsspecialist / tekniker som vill utvecklas tillsammans med oss, våra produkter och kunder.


Är du den vi söker?
Som bakgrund har du en ingenjörsutbildning inom IT eller motsvarande. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete.


Som medlem i teamet kommer du att vara involverad i ett flertal olika områden i vår utvecklings- och supportprocess. Du kommer bland annat att arbeta med:

 • Stöd vid installation och konfiguration samt uppgraderingar av våra produkter i kundmiljöer
 • Att tillsammans med övriga teamet stödja våra kunder i samband med felsökning och generella supportärenden
 • Att vara rådgivande och kunna stödja våra kunder avseende tekniska miljöer
 • Ansvara för våra interna utvecklings-, test- och stagingmiljöer så att de är tillgängliga och aktuella samt också att testa nya koncept och teknikmiljöer.

Du kommer också att vara en del utvecklingsprocessen och medverka i samband med applikationstester, paketering och leveranser. Du kommer successivt att bygga upp kunskap om våra produkter och hur de fungerar hos våra olika kunder.

Dessa områden värdesätter vi extra:

 • Kunskaper inom IT-infrastruktur så om Windows-serverplattform, patchhantering, IIS, AD, GPO, Powershell mm
 • Kunskaper om databashanterare och SQL, främst inom MS SQL Server
 • Generella kunskaper om, nätverk, lastbalansering etc.
 • Generell kunskap om IT-säkerhet, certifikathantering, AD

Följande områden ser vi också som meriterande:

 • Tidigare erfarenhet av arbete i en produktorganisation
 • Erfarenhet av skriptspråk som t.ex Python
 • Erfarenhet av webbapplikationer
 • Erfarenhet av Azure och/eller AWS cloudplattformar

Med vårt stora fokus på kunder och samverkan med andra parter behöver du vara nyfiken, serviceinriktad, ha en positiv inställning och god känsla för kvalitet.
Då arbetet till stor del innebär kontakt med våra kunder förutsätter vi att du har mycket goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt. Då vi är en del av en internationell verksamhet värdesätter vi också goda kunskaper i engelska.

Stationeringsort

Göteborg

Vi erbjuder dig
Du kommer att få vara med på en spännande kunskapsresa inom ett viktigt område och får arbeta med mycket kvalificerade medarbetare i ett team som brinner för att utveckla produkter och stödja våra kunder. Vi erbjuder ett flexibelt arbete där du har stor möjlighet att utvecklas professionellt och påverka dina arbetsuppgifter och ansvarområden.

Vi finns centralt i helt nya lokaler på Kämpegatan 3 vid södra älvstranden i Göteborg.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev genom att klicka på ”Skicka ansökan”. Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten, kontakta Magnus Stenhede (magnus.stenhede@tietoevry.com).

Vi ser fram emot din ansökan!

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn