noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Systemutvecklare, back-end till TietoEVRYs spännande satsning inom hälso- och sjukvård

Malmö

Regular

Application and Product Development

10 November 2020 - 09 December 2020

Industry Software

Vill du vara med och forma vår spännande resa inom hälso- och sjukvård som vi har framför oss? TietoEVRY satsar starkt på att ligga i fronten när det gäller nationell e-hälsa och inte minst patienter samt kunders förväntningar och krav på mobila tillämpningar.

Är du en ansvarstagande, problemlösande och driven person som vill utvecklas i jobbet? Vill du jobba för ett företag som både utmanar och bryr sig om? Välkommen till TietoEVRY! Vi brinner för att utveckla både våra kunders verksamhet och vårt samhälle genom IT. Vi tror på individens förmåga att tillsammans med andra åstadkomma detta genom att aktivt uppmuntra självständigt tänkande och handlande. Till området hälso- och sjukvård söker vi nu en ny kollega som vill vara med att förstärka och utveckla vår verksamhet inom E-hälsoområdet.

I rollen som systemutvecklare hos oss kommer du att arbeta med utveckling, support och förvaltning av olika verksamhetsstödjande system. Teamet utgår från kontoret i Malmö och kommunikationen med våra kunder sker i huvudsak via telefon och e-post men resor i arbetet förekommer.

Vi söker dig som har

 • Erfarenhet av:
  • Microsoft C#/.NET, REST
  • SQL Server
  • MQ (RabbitMQ eller liknande)
  • OpenID Connect
  • Docker, Kubernetes
  • Azure Devops, CI/CD
  • Integrationer, meriterande att ha jobbat med PSP-integrationer
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande om du även har erfarenhet från:

 • Domänkunskap från Hälso- och sjukvård

Du är en nyfiken person och är intresserad av nya tekniska lösningar med stort fokus på användarvänlighet. Du är självgående, engagerad och positiv samt tycker om att ha kontakt med kunder/användare. Du trivs med att arbeta proaktivt, ta initiativ och vill arbeta i ett tight team där alla hjälps åt och har roligt på jobbet.

Vi erbjuder dig

TietoEVRY erbjuder dig en utmanande position inom ett område med hög förändringstakt och en arbetsplats med ett kreativt och positivt arbetsklimat. Du får möjligheter till professionell utveckling i en teamorienterad organisation och får arbeta tillsammans med kompetenta kollegor som alla strävar efter att uppnå bästa resultat och skapa värde för TietoEVRYs kunder!

För mer information

Känner du dig inspirerad? Vi ser fram emot att få din ansökan! Vi kommer att utvärdera kandidater löpande så tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt via www.tietoevry.com/se/karriar. Vid frågor, vänligen kontakta rekryterande chef Annika Nivestam på annika.nivestam@tietoevry.com eller Produktägare Jon Dahlen jon.dahlen@tietoevry.com.

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn