noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Sybase DBA specialist

Fornebu

Regular

Technical and Functional Expertise

13 January 2021 - 14 February 2021

Financial Services Solutions

TietoEVRY Financial Services Solutions har 1 ledige stilling som Sybase DBA Specialist
 

Vil du være med på å forme fremtidens digitale samfunn? Med våre innovative partnerskap og kunder innenfor Financial Services Solutions er vi i TietoEVRY med på å forme dagens samfunn og den digitale fremtiden. Er du en av de nytenkende drivkreftene vi ser etter? Hvis ja, så kan vi love deg en fleksibel stilling med høyt tempo som gir deg muligheten til å utvikle deg.

Hvordan vi jobber

Vi har høye ambisjoner, og vi vil være ledende på teknologi. Vi er lidenskapelig opptatt av kreative løsninger, og vi er alltid nysgjerrige på å se hva det neste digitale gjennombruddet blir. Siden teknologien raskt fornyes må vi være smidige, tenke fremover og se løsninger. Database miljøet i Financial services operation har i dag 14 ansatte i Norge og støtter Oracle, SAP ASE og Progress. Vi vil være ledende på våre plattformer og tilby våre kunder de beste og stabile databaseløsninger.  I denne stillingen vil du kunne jobbe innenfor en rekke ulike områder, slik som:

 • Rådgiving, implementering, analyse, drift og feilsøk av samfunnskritiske systemer og infrastruktur for Financial Services Solutions (TietoEVRY sine bank og finansløsninger)
 • Etablering og forvaltning av nye løsninger for Financial Services Solutions test- og produksjonsmiljøer
 • Forvaltning av etablerte test- og produksjonsmiljøer
 • Stillingene vil inngå i beredskapsordningen med 24/7 drift.

Er du den vi ser etter?

I TietoEVRY er vi svært opptatt av våre kunder, og du må derfor være serviceinnstilt, ha en positiv holdning og være opptatt av å levere kvalitet. Vi er i rask endring og dette krever at du er fleksibel, selvstendig, teamplayer og motiveres av gode resultater. Vi ser også for oss at du har følgende bakgrunn:

 • Høyere teknisk utdannelse innen relevant fagområde
 • Sybase/SAP ASE, IQ og Repserver kompetanse
 • Inngående forståelse, oversikt og kompetanse på Sybase/SAP ASE database teknologi
 • God kompetanse på Linux/Unix
 • Erfaring med performance/tuning og sikkerhet for Sybase/SAP ASE databaser
 • Proaktiv holdning og er aktivt med på å foreslå forbedringer.
 • Det kreves at du kan autoriseres for begrenset sikkerhetsklarering.

Vi tilbyr

Vår størrelse er vår styrke. Som et av de ledende IT-selskapene i Norden kan vi tilby deg flere muligheter enn andre selskaper i bransjen.

I TietoEVRY vil du ha muligheten til å jobbe med mange varierte arbeidsoppgaver, ha stor fleksibilitet i stillingen og gode muligheter for karriereutvikling, gjennom TietoEVRY Academy og egne karriereprogrammer.

TietoEVRY har også et stort indre jobbmarked som gir deg mulighet til å bytte jobb uten å bytte arbeidsgiver.

Ulike bakgrunner og innfallsvinkler, humor og stor takhøyde er noe vi liker. TietoEVRY preges av et aktivt og inkluderende arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer, hvor du vil ha muligheten til å delta i flere faglige og sosiale nettverk som Young Professionals,  Female@TietoEVRY, Active@TietoEVRY  m.m

Arbeidssted

Lokasjon: Oslo, Bergen, Trondheim

Høres dette ut som en stilling for deg?

For mer informasjon om stillingen eller andre spørsmål, ta kontakt med leder Kjell Rune Jørgensen på e-post: kjell.rune.jorgensen@tietoevry.com.

Alle søknader behandles fortløpende, så derfor ber vi deg sende inn din søknad snarest, og senest innen 15.02.2021 Vi ser frem til å høre fra deg!

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn