noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Oslo, Fornebu

Regular

Application and Product Development

26 October 2021 - 07 December 2021

Financial Services Solutions

TietoEvry ble nylig utpekt av anerkjente IDC som det 23. fremste Fintech Enterprise selskapet globalt. En av våre enheter, som har bidratt til denne anerkjennelsen og som har sitt utspring og hovedtyngde i Norge, har nå behov for 1-2 nye systemutviklere til et jordnært, uformelt miljø.
 

Hos oss får du muligheten til å både utfordre deg solid teknisk, gjennom utvikling av forretningsfunksjonalitet og tjenester i C++ (hovedfokus) og klientutvikling i C# (sekundært), samt opparbeide deg solid innsikt i våre kunders behov og hverdag innen bank, finans, pensjon og forsikring. Et av våre produkter står for hele 50 % av verdipapirtransaksjonene i Norge vi har mange av kundene i denne bransjen.
 

Synes du det er spennende å jobbe med meget dyktige, erfarne kollegaer du kan lære av, lære noe nytt hver dag og utvikle systemer med store krav til nytte, ytelse, tilgjengelighet og sikkerhet, så vil du trives hos oss.
Vi jobber med mange ulike teknologiske utfordringer, deriblant multithreading, concurrency, kommunikasjonsprotokoller, performance-tuning, sikkerhet med mer.

Vi synes det er gøy å følge produkter over tid, ha en fast arbeidsplass å gå til, samtidig som det er gøy med variasjon og læring hver dag. Vi tror at du verdsetter det samme. Du får anledning til å jobbe selvstendig, samtidig som vi også samarbeider tett og foretar code reviews og jobber «scrumish».


I tillegg til en attraktiv rolle så kan vi som del av TietoEvry tilby:

 • Et innovativt og inkluderende arbeidsmiljø med dyktige kollegaer.
 • Jobbe i et av Nordens største programvarehus som kan vise til mange svært fornøyde kunder, hvorpå programvaren du vil ta ansvar for er i hjertet for våre kunder.
 • En trygg og god arbeidsplass med jordnære kollegaer som trives i en mer uformell ramme.
 • Et selskap som anser kompetanseutvikling som viktig.
 • Konkurransedyktige betingelser.
 • Lokaler på Skøyen og Fornebu med kort vei til offentlig kommunikasjon.


Hvem søker vi?

 • Du har solid erfaring med utvikling i C++.
 • Du er ikke opptatt av teknologien for teknologiens skyld, men synes det er spennende å tilegne deg forståelse for forretningsområdene du jobber innen slik at du kan bidra til å lage gode produkter for våre kunder.
 • Du har trolig høyere utdannelse, men relevant arbeidserfaring kan kompensere for dette.
 • Vi forventer at du har meget gode norsk- og engelskferdigheter, muntlig og skriftlig.
 • Du evner å jobbe selvstendig, men også å samhandle godt i en gruppe, samt verdsetter samhandling med kollegaer fra andre kulturer.
 • Du evner å sette deg inn i komplekse problemstillinger, er strukturert og har høy ansvarsfølelse

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn