noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

SW Architect Java-backend & ASP.NET

Stockholm

Regular

Application and Product Development

21 October 2020 - 17 December 2020

Financial Services Solutions

Vill du vara med och forma framtidens infrastruktur för betalningar?
Som en av Nordens största spelare för betalningar med kort i butik och e-handel söker vi dig som brinner för effektiva lösningar med stabilitet som är ”State of the art”.

Så jobbar vi

Vi är en slimmad organisation i det stora företaget, med egen kontroll från ax till limpa. Alla sitter tillsammans ”ett skrivbord bort” med inställningen att dela med sig och hjälpa oavsett roll. Många har jobbat med finansiella transaktioner hela yrkeslivet så det finns en solid samlad kompetens.

Vi har under 30 år varit ett nav mellan banker och butiker i Norden.

Är du den vi söker?

Du har 10 års relevant yrkeserfarenhet och gedigen backend och Java-kompetens. Det är meriterande om du förstår COBOL eftersom en del av vår strategi är att ersätta gamla COBOL-program med Java. Backend-programmen körs på HP Nonstop men strategin är plattformsneutralitet.

Målet är att du även kan hjälpa till med frontendutveckling. Vi har en kundportal utvecklad i ASP.NET MVC där vi använder C#, Javascript, Typescript, JQuery, AngularJS samt Bootstrap.

Då vi har högt transaktionstryck 24/7/365 är det viktigt med prestanda och redundans. Kvalitet är ett måste - 100% tillgänglighet! Att varje år klara PCI-revision är sanitetskrav för oss. För frontend gäller OWASP top 10.

Det krävs att du känner dig lika trygg i arkitektur & design som själva kodandet. Du måste känna stolthet över det du levererar och motiveras av dialog och förståelse för beställarens behov.

I grunden bör du ha en universitetsexamen inom systemvetenskap eller liknande. Vi kommunicerar huvudsakligen på svenska men du måste även behärska engelska.

Vi erbjuder dig

Vår storlek är vår styrka. Vi ingår i Financial Services Solutions som har en heltäckande tjänsteportfölj för bank- och finansbranschen. TietoEVRY som helhet är ett av Nordens ledande IT-bolag som erbjuder dig fler möjligheter än likvärdiga företag. Vi strävar efter att vara en modern och attraktiv arbetsplats.

Stationeringsort

Stockholm, i vårt nya kontor i Arenastaden

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV genom att klicka på “Skicka ansökan”. Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och ser gärna att du skickar in din så snart som möjligt. För mer information om tjänsten, kontakta Lars Blomgren, lars.blomgren@tietoevry.com

Vi ser fram emot din ansökan!

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn