noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

SW Architect Developer

Stockholm

Regular

Application and Product Development

26 September 2020 - 29 November 2020

Financial Services Solutions

.

Vill du vara med och forma framtidens infrastruktur för betalningar?
Som en av Nordens största spelare för betalningar med kort i butik och e-handel söker vi dig som brinner för såväl nya lösningar från FinTech-bolag som etablerad verksamhet med kvalitet och stabilitet som är ”State of the art”.

Så jobbar vi

Vi är en effektiv organisation i det stora företaget, med egen kontroll från ax till limpa. Alla sitter tillsammans ”ett skrivbord bort” med inställningen att dela med sig och hjälpa, oavsett kompetens och roll. Många har jobbat med betalningar och finansiella transaktioner hela yrkeslivet så det finns en solid samlad kompetens och erfarenhet.

Vi har under 30 år varit viktiga för betalningsinfrastrukturen i Norden - ett nav mellan banker och butiker. Vårt mål är att bevaka positionen och expandera ytterligare.

Är du den vi söker?

Eftersom våra projekt normalt bara består av en handfull medlemmar, krävs det att du känner dig trygg i såväl arkitektur & design som själva kodandet. Det är viktigt att du känner stolthet över det du levererar och att du motiveras av att verkligen förstå beställarens behov.

Då vi har stora datamängder av känslig data som flödar genom våra system, så är det viktigt med prestanda, redundans och IT-säkerhet. Kvalitet är ett måste - vårt mål är 100% tillgänglighet, inte 99,99%.

Du har tio års yrkeserfarenhet av mjukvaruutveckling, helst inom både Java, Javascript och C#. Du är intresserad av både backend- och frontendutveckling. Det är meriterande om du förstår COBOL eftersom en del av vår strategi är att ersätta gamla COBOL-program med Java.

I grunden bör du ha en akademisk examen inom systemvetenskap eller liknande. Vi kommunicerar huvudsakligen på svenska men du måste även behärska engelska.

Vi erbjuder dig

Vår storlek är vår styrka. Vi ingår i Financial Services Solutions som har en heltäckande tjänsteportfölj för bank- och finansbranschen. TietoEVRY som helhet är ett av Nordens ledande IT-bolag som erbjuder dig fler möjligheter än likvärdiga företag. Vi har stor geografisk spridning i Sverige och världen – våra kunder är små som stora, välkända som okända, lokala som globala. Vår bredd, tillsammans med höga förändringstakt, ger dig kraft att utvecklas. Vi strävar efter att vara en modern och attraktiv arbetsplats. Därför bygger vi arbetsgrupper med stor mångfald för att ta tillvara och utveckla kompetens och nytänkande.

Stationeringsort

Stockholm

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV genom att klicka på “Skicka ansökan”. Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och ser gärna att du skickar in din så snart som möjligt. För mer information om tjänsten, kontakta Lars Blomgren, lars.blomgren@tietoevry.com

Vi ser fram emot din ansökan!

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn