noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Eskilstuna

Regular

Technical and Functional Expertise

19 November 2021 - 18 January 2022

Industry Software

Vill du vara med och forma framtidens digitala vård? Med oss får du möjlighet att vara med från början när vi tillsammans med våra partners och kunder utvecklar vården i Sverige in i den digitala framtiden. Är du en av de nytänkande drivkrafterna som vi söker, lovar vi dig ett flexibelt jobb där vår förändringstakt ger dig kraft att utvecklas. 

Så jobbar vi 
Vi har höga ambitioner – och vi ska ligga i teknisk framkant. På TietoEVRY brinner vi för kreativa lösningar och är alltid nyfikna på vad som blir nästa digitala genombrott. Eftersom teknik är en färskvara, är vårt arbetssätt agilt, vilket kräver att du har förmågan att blicka framåt. Hos oss får du nu möjligheten att vara med på resan mot en sammanhållen digital vårdmiljö. Du kommer att arbeta nära kunden, och bidra i övergången till ett nytt modernt, heltäckande och sammanhållande vårdinformationssystem för hela vårdkedjan.

Är du den vi söker? 
Med vårt stora kundfokus behöver du vara serviceminded, ha en positiv inställning och god känsla för kvalitet. Vår höga förändringstakt kräver också att du är flexibel, självständig och att du motiveras av resultat. Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete inom support, utbildning eller kanske i en roll som superuser inom området vårdapplikationer, och med erfarenhet från hälso- och sjukvårdsområdet, t ex som sjuksköterska eller läkarsekreterare. I den aktuella rollen kommer du att arbeta i vår kunds supportorganisation där du kommer att bli kollega med ett antal konsulter med samma roll. Ett krav att du har erfarenhet av praktiskt arbete med journalsystem, meriterande om det är NCS Cross. Tjänsten kräver att du behärskar svenska språket i tal och skrift. Tjänsten är inte tekniskt inriktad.

Vi erbjuder dig 
Vår storlek är vår styrka. Som ett av Nordens ledande IT-bolag erbjuder vi dig fler möjligheter än likvärdiga företag. Vi har stor geografisk spridning i Sverige och världen – våra kunder är små som stora, välkända som okända, lokala som globala. Vår bredd, tillsammans med höga förändringstakt, ger dig kraft att utvecklas. Vi strävar efter att vara en modern och attraktiv arbetsplats. Därför bygger vi arbetsgrupper med stor mångfald för att ta tillvara och utveckla kompetens och nytänkande.

Stationeringsort 
Eskilstuna
Solna
Jönköping

Låter det intressant? 
Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV genom att klicka på “Skicka ansökan”. Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. För mer information om tjänsten, kontakta rekryterande chef Stefan Nielsen, tel: 073-303 14 21 eller mail: stefan.nielsen@tietoevry.com

Vi utför bakgrundskontroller av alla slutkandidater. TietoEVRY avböjer samtal från rekryteringsföretag.

TietoEVRY skapar digitala fördelar för företag och samhälle. Vi är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Våra nordiska värderingar och vårt nordiska arv styr vår framgång. TietoEVRY har ca 24 000 anställda globalt sätt. Vi tillhandahåller service åt tusentals företag och organisationer inom privat och offentlig sektor i mer än 90 länder.

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn