noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Software Developers and Test Automation Specialists

Espoo, Jyväskylä, Turku, Tampere, Kuopio

Regular

Application and Product Development

22 November 2021 - 30 March 2022

Miljoonia koodirivejä, joiden merkittävyys mitataan yhteiskuntarauhana, terveytenä ja tuloksellisena liiketoimintana.  

Olemme osa TietoEVRYn Custom Software Development -yksikköä, joka palvelee noin 160 asiakasyritystä ja -organisaatiota asiakkaidemme erilaisissa ohjelmistokehitystarpeissa.   

Työskentelemme monella eri toimialalla – esimerkiksi pankki-, vakuutus- ja metsäalalla, julkishallinnossa, kaupan ja logistiikan alalla, sekä tele- ja media-alalla. Olemme muun muassa digitalisoineet Suomen viisumipalvelun, uudistaneet Trafin sähköistä asiointipalvelua ja luoneet ratkaisun asiakaskeskeiseen sote-digitalisaatioon. 

Kädenjälkesi näkyy useissa merkittävimmissä valtakunnallisissa hankkeissa.Töitä tehdään ketterissä tiimeissä ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa projekteihisi, rooliisi, sekä vastuualueisiisi. Toimintamme lähtökohtana on avoimuus - open-source-kulttuuri -, itsenäinen ajattelu sekä yhdessä tekeminen. Lisäksi, näkemyksellisyys ja halu jakaa tietoa ja oppia vievät meitä tiiminä ja yrityksenä eteenpäin. 

Tiedolla on käynnissä satoja ohjelmistokehitysprojekteja, joista löydämme sinulle ammatillista kehitystäsi ja kiinnostustasi parhaiten vastaavat projektit. Keep learning onkin yksi tärkeimmistä arvoistamme ja siksi tarjoamme rajattomasti mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistasi. Halusit sitten kehittää business ymmärrystäsi tai suorittaa uusiin teknologioihin liittyviä sertifikaatteja, oppimisympäristömme tarjoaa tämän kaiken. 

Tällä hetkellä tiimimme jäseniä sijaitsee mm. pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Kuopiossa ja Jyväskylässä, mutta mikä vain muukin paikkakunta Suomessa voi tulla kyseeseen. 

 

Osana TietoEVRY:n Custom Software Development -jengiä  

  • Meillä joustavat työolosuhteet, vapaa-ajan yhteensovittamisen ja hyvinvoinnista huolehtiminen ovat ensisijaisen tärkeitä.  

  • Kanssamme pääset aidosti vaikuttamaan tulevaisuuteemme teknologian kautta inspiroivan, datalähtöisen ja itseohjautuvan tiimin ympäröimänä.   

  • Pääset osaksi ammattilaisten ja ystävien yhteisöä. Asiakkaamme haluavat saumattomia digitaalisia ratkaisuja ja ketterän tiimin, jonka voima nousee edestä johtavista intohimoisista tekijöistä. Sitä yhdistelmää on vaikea voittaa. 

  • Pääset osaksi konsultointitiimiä, joka koostuu eri alojen asiantuntijoista ympäri Suomen. 

  

Avoinna meillä on esimerkiksi seuraavia asiantuntijarooleja:   

  • Pilvikehittäjiä, joilla on intoa kehittää pilvipohjaisia sovelluksia asiakkaillemme ja automatisoida pilvi-infrastructuuria 

Buzzwords: AWS, Azure, GCP, Java, Python, Go, C#, Terraform, JavaScript, React, Docker and Kubernetes. 

  • Java ohjelmistokehittäjiä/arkkitehtejä, joilla on kokemusta erityisesti Javasta ja sen avulla järjestelmien kehittämisestä ja sen suunnittelusta arkkitehtuuriin sopivaksi. 

Buzzwords: Java, Spring, SQL Server, SOAP, REST, Javascript (Angular tai React.JS), HTML5, CSS3, DEVOPS, Azure ja AWS. 

  • Testiautomaatiokehittäjiä, joilla on kokemusta monipuolisista testiautomaatioratkaisujen neuvonta- ja suunnittelutehtävistä, mieluiten useilla työkaluilla (esim. Robot Framework, Selenium, Cypress, UFT). 

Buzzwords: Testiautomaatio, DevOps, Docker, Kubernetes, OpenShift, Robot Framework, Python, Java, tutkiva testaus 

 

TietoEVRY on pohjoismaiden johtava digitaalisiin palveluihin ja ohjelmistoihin keskittynyt yhtiö. Luomme digitaalista etumatkaa yrityksille ja yhteiskunnalle yhdistämällä paikallisen osaamisen ja globaalit kyvykkyydet. Vastuullinen lähestymistapa on välttämätöntä, jotta voimme varmistaa yhtiömme toimintaedellytykset ja samalla pitää huolta, että planeettamme on myös tulevia sukupolvia varten. Vastuullisuus on meille sekä mahdollisuus että vastuunkannon paikka.  

Liity mukaan 24 000 asiantuntijamme joukkoon palvelemaan tuhansia yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaita yli 90:ssä maassa. Meillä pääset auttamaan yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan täyden potentiaalinsa – samalla kun tavoittelet omaasi. www.tietoevry.fi  

 

Kiinnostuitko? Laita hakemus heti tulemaan ja jutellaan mahdollisuuksistamme lisää!  

Lue lisää aiheesta tulevilta kollegoiltasi Jani Salomaan ja Hennileena Caloniuksen blogeista.   

Täytämme positiot heti sopivien osaajien löydyttyä, joten ethän epäröi lähettää hakemustasi pian meille! 

 

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn