noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Software developer, Skellefteå

Skellefteå

Regular

Application and Product Development

08 January 2021 - 27 February 2021

Industry Software

Om oss

Tieto Sweden AB utvecklar och levererar IT-stöd för svensk socialtjänst. Vi är marknadsledande inom denna sektor. Anledningen till framgångarna är bl.a. vår gedigna kunskap om våra kunders verksamhet. Vi vill nu förstärka och utveckla vår verksamhet vidare med hjälp av fler kompetenta medarbetare inom området Vård & Omsorg.

Vårt affärsområde fokuserar på produkter som underlättar arbetet och ökar tillgängligheten för våra kunder. Med hjälp av våra produkter, e-tjänster, integrationer och mobila lösningar kan användare av våra system på ett enkelt sätt få det stöd som behövs. Vi behöver nu förstärkning av dig som vill anta utmaningen och vill bidra till att göra gott för vårt samhälle.

Vi erbjuder:

Som medlem i ett team av våra engagerade medarbetare du kommer tillsammans med dina teamkamrater att utveckla och dela ansvaret för den produkt Ni bygger genom hela dess livscykel. Ni kommer att med gemensamma krafter ta hand om allt från kodning till underhåll och support.

Hos oss kommer du att vara en del av ett agilt team med kompetenta och erfarna systemutvecklare både i Skellefteå/övriga Sverige men också med våra övriga team i Norden, Polen och Indien.

Du kommer att få goda möjligheter att utvecklas och växa med dina uppgifter. Hos oss kommer du att vara i framkant av ny teknik och utbyta idéer med kompetenta kollegor.

Du har:

Du har utbildning på högskolenivå inom IT, alternativt motsvarande praktisk erfarenhet. Du har redan arbetat med mjukvaruutveckling och då gärna med web. I ditt CV hittar vi spår av att du arbetat med:

  • C# .NET
  • HTML5
  • CSS
  • SQL
  • Testautomation

Har du erfarenhet av CI/CD, UX/UI och/eller arbetat som Scrum Master så är det positivt.

Du har förmågan att kommunicera både på svenska och engelska i tal och skrift.

Du är:

Du söker en inspirerande arbetsplats där du ansvarar för att forma ditt eget och teamets arbete. Där du är en engagerad och genuin lagspelare som älskar att ge hög service till våra kunder. Du är självständig, nyfiken, utåtriktad och trivs med att ständigt lära dig nya saker.
Du sätter ansvar och kvalitet högt och är beredd att dela teamets ansvar för nyutveckling, förbättring och underhåll av våra produkter.

Intresserad?

Välkommen med din ansökan! Vi bearbetar ansökningarna löpande, så skicka snarast in din ansökan med CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten, kontakta Tejas Nair på 070-284 20 61 (tejas.a.nair@tieto.com) eller Lisa Lundström på 070 645 6118 (lisa.lundström@tieto.com).

Vi utför bakgrundskontroll på samtliga slutkandidater.

TietoEvry avböjer samtal från rekryteringsföretag

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn