noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

SharePoint Konsult

Karlstad, Jönköping, Eskilstuna

Regular

Technical and Functional Expertise

23 November 2020 - 28 January 2021

Digital Consulting

Vill du vara med och forma framtidens digitala samhälle? Med våra innovativa partnerskap och kunder inom såväl privat som offentlig sektor formar vi på TietoEVRY både dagens samhälle och den digitala framtiden. Är du en av de nytänkande drivkrafterna som vi söker, lovar vi dig ett flexibelt jobb där vår förändringstakt ger dig kraft att utvecklas.

Så jobbar vi

Vi har höga ambitioner – och vi ska ligga i teknisk framkant. På EVRY brinner vi för kreativa lösningar och är alltid nyfikna på vad som blir nästa digitala genombrott. Eftersom teknik är en färskvara, är vårt arbetssätt agilt, vilket kräver att du har förmågan att blicka framåt. Vår arbetsplats präglas av flexibilitet, vilket ger dig förutsättningar att själv påverka var och när du jobbar. Våra specialister inom SharePoint ligger i framkant och bildar tillsammans ett av Sveriges största SharePoint-team. Här får du chansen att arbeta nära våra kunder, inspireras av ett erfaret team och ha utvecklingsmöjligheter utifrån dina egna intressen. Att arbeta som SharePoint-konsult har du möjlighet att jobba mot olika branscher, kunder och företag i varierande och intressanta uppdrag.

Är du den vi söker?

Med vårt stora kundfokus behöver du vara serviceminded, ha en positiv inställning och god känsla för kvalitet. Vår höga förändringstakt kräver också att du är flexibel, självständig och att du motiveras av resultat. Du har arbetslivserfarenhet av SharePoint, fördelaktigt i en konsultroll. Vidare är det positivt med erfarenhet av det agila arbetssättet, utveckling, sälj och design. Viktigt är att du är kundfokuserad och att du ser det naturligt att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Vi ser gärna att du har en djup kunskap inom SharePoint och Office365, där det är meriterande om du har erfarenhet av CSS, Angular, React, .NET, SPFx eller JavaScript.

Vi erbjuder dig

Vår storlek är vår styrka. Som ett av Nordens ledande IT-bolag erbjuder vi dig fler möjligheter än likvärdiga företag. Vi har stor geografisk spridning i Sverige och världen – våra kunder är små som stora, välkända som okända, lokala som globala. Vår bredd, tillsammans med höga förändringstakt, ger dig kraft att utvecklas. Vi strävar efter att vara en modern och attraktiv arbetsplats. Därför bygger vi arbetsgrupper med stor mångfald för att ta tillvara och utveckla kompetens och nytänkande.

Stationeringsort

Stockholm, Eskilstuna, Karlstad, Jönköping

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV genom att klicka på “Skicka ansökan”. Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. För mer information om tjänsten, kontakta Ola Grauers, tel 0766-777 308 eller mejla ola.grauers@tietoevry.com

Vi ser fram emot din ansökan!

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn