noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Service Delivery Manager

Fornebu

Regular

Delivery, Project and Product Management

29 October 2021 - 10 December 2021

Financial Services Solutions

Service Delivery Manager i Financial Services Solution i TietoEVRY
 

Vil du være med på å forme fremtidens digitale samfunn? Med våre innovative partnerskap og kunder innenfor både offentlig og privat sektor er vi i TietoEVRY med på å forme dagens samfunn og den digitale fremtiden. Er du en av de nytenkende drivkreftene vi ser etter? Hvis ja, så kan vi love deg en fleksibel stilling med høyt tempo som gir deg muligheten til å utvikle deg.


Hvordan vi jobber

Vi har høye ambisjoner, og vi vil være ledende på teknologi. Vi er lidenskapelig opptatt av kreative løsninger, og vi er alltid nysgjerrige på å se hva det neste digitale gjennombruddet blir. Siden teknologien raskt fornyes må vi være smidige, tenke fremover og se løsninger. Vår arbeidsplass karakteriseres av fleksibilitet, noe som gir deg muligheten til å påvirke når og hvor du jobber. I denne stillingen vil du kunne jobbe innenfor en rekke ulike områder.

 • Som Service Delivery Manager (SDM) er du bindeleddet mellom kunden og TietoEVRY Financial Services Solution og og vil ha som mål å optimalisere kundeopplevelsen i form av gode leveranser og god kommunikasjon. Som SDM jobber du i grenselandet mellom teknikk og forretning med mål om å optimalisere kundeopplevelsen . Dette medfører at du jobber aktivt med å forbedre den kundeopplevde kvaliteten.
 • SDM er ansvarlig for daglig oppfølging av SLA som er avtalt med kunden. Du er første eskaleringsnivå for den daglige driften for dine kunder, og vil rapportere månedlig på leveransekvaliteten i henhold til de avtalte retningslinjer som er beskrevet i avtalen.
 • Du vil være en sentral aktør i de møteplasser som er avtalt med kundene for å sikre god kommunikasjon og god utvikling i henhold til avtalen.

Er du den vi ser etter?

I TietoEVRY er vi svært opptatt av våre kunder, og du må derfor være serviceinnstilt, ha en positiv holdning og være opptatt av å levere kvalitet. Vi er i rask endring og dette krever at du er fleksibel, selvstendig og motiveres av gode resultater. Vi ser også for oss at du har følgende bakgrunn:

 • Bachelor innenfor relevant område, som for eksempel økonomi.
 • Du har god forståelse for teknikk og infrastruktur, og ser helheten i en leveranse. 
 • Du trives sammen med andre og har evne til å skape gode langsiktige relasjoner. 
 • Du har gode samarbeidsevner både internt med kolleger og med kunder
 • Du må være kvalitetsorientert, nøye, selvstendig og motiveres av resultater.
 • Du må være serviceinnstilt og inneha evnen til å skape langsiktige relasjoner.
 • Du trives med høyt tempo, og håndterer mange baller i luften samtidig. 
 • Er flytende i et skandinavisk språk, samt behersker engelsk på en fullverdig måte

Vi tilbyr

Vår størrelse er vår styrke. Som et av de ledende IT-selskapene i Norden kan vi tilby deg flere muligheter enn andre selskaper i bransjen.

I TietoEVRY vil du ha muligheten til å jobbe med mange varierte arbeidsoppgaver, ha stor fleksibilitet i stillingen og gode muligheter for karriereutvikling. TietoEVRY har også et stort indre jobbmarked som gir deg mulighet til å bytte jobb uten å bytte arbeidsgiver.

Ulike bakgrunner og innfallsvinkler, humor og stor takhøyde er noe vi liker. TietoEVRY preges av et aktivt og inkluderende arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer, hvor du vil ha muligheten til å delta i flere faglige og sosiale nettverk.

Arbeidssted

 • Oslo, Fornebu

Høres dette ut som en stilling for deg?

Alle søknader behandles fortløpende, så vi anbefaler deg å sende inn din søknad snarest.  Vi ser frem til å høre fra deg!

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn