noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Senior Software Developer

Bergen, Fornebu, Trondheim

Regular

Application and Product Development

28 October 2021 - 09 December 2021

Financial Services Solutions

Vil du være med å forme fremtidens digitale samfunn? Med våre innovative partnerskap og kunder innenfor både offentlig og privat sektor er vi i TietoEVRY med på å forme dagens samfunn og den digitale fremtiden. Er du en av de nytenkende drivkreftene vi ser etter? Hvis dette er deg, kan vi tilby en fleksibel stilling i et dynamisk og inkluderende arbeidsmiljø som legger til rette for at du skal utvikle deg.

TietoEVRY er en ledene leverandør for finansielle tjenester i Norden. Vi tilbyr løsninger for komplett bankdrift og leverer til de fleste norske banker, en rekke europeiske banker samt fondsforvaltere og forsikringsselskaper. Avdelingen vår Nordic Cash Management leverer tjenester brukt av ledende banker i Norge, og er ansvarlig for sentrale og innovative løsninger for likviditetsstyring for bedriftskunder.  

Nordic Cash Management har nå en spennende stilling ledig for deg som ønsker å jobbe som senior utvikler i et software selskap og delta i å implementere våre innovative betalings- og styringsløsninger for våre kunder. Teamet vårt er hovedsakelig basert i Norge og India og har høy kompetanse innen arkitektur utvikling og test. For å skalere og vokse trenger vi mennesker med I-can-do-holdning. Er dette deg?

Sammen med oss vil du være ansvarlig for:

 • Veilede, utfordre og inspirere kunder og kollegaer
 • Tilby rådgivning innen løsning, teknologi og arkitektur
 • Delta på anbud og prosjektleveranser til våre kunder
 • Delta internt og mot kunder, i valg av teknologi, modernisering og forretningstransformasjon.
 • Sikre best mulig ytelse, kvalitet og respons på våre applikasjoner.
 • Analysere problemer og finne løsninger
 • Vedlikeholde eksisterende programvare
 • Fungere som mentor ved å veilede andre kollega
   

Ønskede kvalifikasjoner og erfaring:

 • Du vil bli en del av et scrum- team med bestemte utviklingsoppgaver. Du liker derfor å jobbe selvstendig, men liker også å jobbe i team sammen med andre.
 • Du har høyere utdanning innen et relevant IT-område og har 4-5 års relevant erfaring med software, fortrinnsvis innenfor finansnæringen
 • Du har dokumentert erfaring av at du har jobbet med komplekse systemer.  
 • Du har teknisk innsikt og interesse for å forstå hvordan systemer og løsninger fungerer, og hvordan disse tilfører verdi til sluttbrukere.
 • Du har kunnskap om Back-end og erfaring med følgende: Java, Spring/Spring-boot, REST, JMS, Oracle, Flyway, Docker, Kubernetes, Jenkins/Github
 • Back-end developer preferably experience with: Java, REST API, SOAP Web Services, Jetty, Oracle DB, Spring-boot, Docker, REST, Jenkins
 • Du er fleksibel, proaktiv og har arbeidskapasitet
 • Du er løsningsorientert, analytisk og nysgjerrig.
 • Du kommuniserer svært godt på norsk, samt engelsk muntlig og skriftlig.

Hva kan vi tilby?
 

Som et av de ledende IT- selskapene i Norden kan vi tilby deg flere muligheter enn andre selskaper i bransjen. Et sterkt fagmiljø vil gi deg utfordringer og kunnskap, slik at du raskt blir en del av laget. I TietoEVRY får du muligheten til å jobbe med varierte arbeidsoppgaver, ha stor fleksibilitet i stillingen, karriereutvikling gjennom TietoEVRY Academy og muligheter for delta på kurs og konferanser.

TietoEVRY har et stort indre jobbmarked som gir deg mulighet til å bytte jobb uten å bytte arbeidsgiver. Samtidig har man tilgang til å knytte et nettverk på tvers av ulike avdelinger.

Ulike bakgrunner og innfallsvinkler, humor og stor takhøyde er noe vi liker. TietoEVRY preges av et aktivt og inkluderende arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer, hvor du vil ha muligheten til å delta i flere faglige og sosiale nettverk som Young Professionals, Female@TietoEVRY, ulike bedriftsidrettslag m.m.
 

Arbeidssted:

Bergen, alternativt Trondheim og Oslo
 

Høres dette ut som en stilling for deg? 

Vi ser frem til å høre fra deg!

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn