noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Senior Quality Assurance Engineer

Fornebu, Brumunddal, Trondheim, Bergen

Regular

Application and Product Development

28 October 2021 - 09 December 2021

Financial Services Solutions

Vil du være med på å forme fremtidens digitale samfunn? Med våre innovative partnerskap og kunder innenfor både offentlig og privat sektor er vi i TietoEVRY med på å forme dagens samfunn og den digitale fremtiden. Er du en av de nytenkende drivkreftene vi ser etter? Hvis ja, så kan vi love deg en fleksibel stilling med høyt tempo som gir deg muligheten til å utvikle deg.
 
Som QA ansvarlig hos oss vil du være en del av et team som jobber med utvikling av en ny antihvitvask løsning som medarbeidere i banken bruker hver dag. Vi jobber hele tiden for å gjøre hverdagen til våre brukere enklere og mer effektivt, slik at de kan benytte tiden sin best mulig for kundene sine. Bankverden er i stadig endring gjennom nye krav til digitalisering og statlige reguleringer. Vårt team jobber daglig for å møte disse kravene og hjelpe bankene med å være klare for de neste utfordringene.

Vi er for tiden ute etter en ny QA ansvarlig og leter etter deg som har erfaring med automatiske testløsninger eller ønsker å få det. Har du erfaring fra bankløsninger tidligere er dette ett stort pluss.

Hos oss vil du:

  • Jobbe i ett agilt team med flerfaglig kompetanse hvor du vil ha ansvaret for at vi leverer kvalitet
  • Teste løsningene våre manuelt, både for å sikre at de har blitt utviklet riktig og for å se at løsningene fungerer som vi ønsker
  • Bidra til hvordan vi kan automatisere mest mulig av testingen vår
  • Jobbe i et miljø med høyt fokus på å skape høy kundeverdi gjennom brukervennlige og automatiserte løsninger  
  • Jobbe med ulike testverktøy og også være med å vurdere hvilke testverktøy vi skal benytte i fremtiden
  • Utvikle deg faglig gjennom kompetansedeling i et sterkt fagmiljø i TietoEVRY i tillegg til relevante kurs o.l.

Avdelingen Banking Advisory Solutions er en del av Financial Services Solution i TietoEVRY og består av rundt 45 ansatte som er lokalisert hovedsakelig i Oslo, i tillegg til lokasjoner utenfor Norge. Vi leverer tjenester og helhetlige løsninger innenfor dagligbank og CRM til våre kunder i Norden.

Ulike bakgrunner og innfallsvinkler, humor og stor takhøyde er noe vi liker. TietoEVRY preges av et aktivt og inkluderende arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer, hvor du vil ha muligheten til å delta i flere faglige og sosiale nettverk som Young Professionals, Female@TietoEVRY, Active@TietoEVRY m.m.

Om selskapet
Vår størrelse er vår styrke. Som et av de ledende IT-selskapene i Norden kan vi tilby deg flere muligheter enn andre selskaper i bransjen. I TietoEVRY vil du ha muligheten til å jobbe med mange varierte arbeidsoppgaver, ha stor fleksibilitet i stillingen og gode muligheter for karriereutvikling, gjennom TietoEVRY Academy og egne karriereprogrammer. 

Høres dette ut som en stilling for deg?
Alle søknader behandles fortløpende, så vi anbefaler deg å sende inn din søknad snarest. Vi ser frem til å høre fra deg!

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn