noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Senior Project Manager

Malmö

Regular

Delivery, Project and Product Management

15 October 2021 - 14 January 2022

Digital Consulting

Om jobbet

Vi söker en projektledare med business och/eller managementprofil till vårt team som vill vara med och leda stora kundprojekt samt interna leveransprojekt inom vår organisation.
Geografisk placering för denna roll är främst södra Sverige.

Vi tror att vår organisationskultur är en viktig pusselbit för att du ska få de bästa förutsättningarna för att bli framgångsrik i din roll. Vi har en enorm projektorganisation med flera team samt ett PMO-office. Vi arbetar tillsammans med stora kunder inom ett brett spektrum av verksamheter. Vi tror på nyfikenhet och vikten av att alltid fortsätta lära sig, i synnerhet i dagens föränderliga samhälle där nya möjligheter, som vi inte ens hade kunnat drömma om för några år sedan, konstant uppstår.


I vårt Digital Consulting-team kommer du:

  • Ingå i ett team bestående av mycket skickliga projektledare att lära av och tillsammans med
  • Arbeta med våra största kunder och projekt
  • Planera och leda projekt och program för våra kunder med olika metoder och tekniker
  • Bli en del av ett team med en perfekt blandning av seniora och juniora kollegor som alla bidrar till att ständigt utveckla varandra

Vi känner stolthet över att göra saker på rätt sätt. Vi vill vara den betrodda och självklara rådgivaren för våra kunder.

Nyckelord: PPS, Agile, Scrum, IPMA, SAFe, Learning


För att lyckas i rollen bör du ha:

  • Erfarenhet av att arbeta med större projekt (över 1000h) som program- eller projektledare
  • Erfarenhet av att arbeta med/för stora kunder inom privat eller offentlig sektor.
  • Ett öppet sinne för lärande och erfarenhetsutbyte

På TietoEVRY erbjuder vi dig professionell tillväxt, meningsfulla projekt, öppen kultur och en enastående balans mellan arbetsliv och privatliv!

Blev du inspirerad?
Vi ser fram emot din ansökan! Bifoga ditt CV eller LinkedIn-profil så hör vi av oss. Intervjuer kommer att hållas löpande, så vi uppmuntrar dig att ansöka redan idag! Vi utför bakgrundskontroller av alla slutkandidater. TietoEVRY avböjer samtal från rekryteringsföretag.

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn