noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Senior Javautvecklare

Göteborg

Regular

Application and Product Development

14 December 2020 - 27 February 2021

Digital Consulting

Vill du vara med och forma framtidens digitala samhälle? Med våra innovativa partnerskap och kunder inom såväl privat som offentlig sektor formar vi på EVRY både dagens samhälle och den digitala framtiden. Är du en av de nytänkande drivkrafterna som vi söker, lovar vi dig ett flexibelt jobb där vår förändringstakt ger dig kraft att utvecklas.

Så jobbar vi

Vi har höga ambitioner – och vi ska ligga i teknisk framkant. På TietoEvry brinner vi för kreativa lösningar och är alltid nyfikna på vad som blir nästa digitala genombrott. Eftersom teknik är en färskvara, är vårt arbetssätt agilt, vilket kräver att du har förmågan att blicka framåt. Vår arbetsplats präglas av flexibilitet, vilket ger dig förutsättningar att själv påverka var och när du jobbar. Som senior Javautvecklare ingår du i en applikationsgrupp med flertal specialister inom Java.

Arbetet sker internt i mindre utvecklingsteam beroende på projekt- och utvecklingsuppdrag. Då vi har stora datamängder som flödar igenom våra system, så är det bra med en känsla för skalbarhet och sund arkitektur.

Är du den vi söker?

Med vårt stora kundfokus behöver du vara serviceminded, ha en positiv inställning och god känsla för kvalitet. Vår höga förändringstakt kräver också att du är flexibel, självständig och att du motiveras av resultat. I grunden har du en akademisk examen inom systemvetenskap eller motsvarande. Du har minst tre till fem års erfarenhet av mjukvaruutveckling, främst inom Java. Vi ser gärna att du har jobbat i agila team eller enligt DevOps. Meriterande med förståelse för mjukvaruarkitektur och Cloudbaserade tekniker.
Du behöver kunna prata både engelska och svenska.

Vi erbjuder dig

Vår storlek är vår styrka. Som ett av Nordens ledande IT-bolag erbjuder vi dig fler möjligheter än likvärdiga företag. Vi har stor geografisk spridning både i Sverige och världen – våra kunder är små som stora, välkända som okända, lokala som globala. Vår bredd, tillsammans med höga förändringstakt, ger dig kraft att utvecklas. Vi strävar efter att vara en modern och attraktiv arbetsplats. Därför bygger vi arbetsgrupper med stor mångfald för att ta tillvara och utveckla kompetens och nytänkande.

Stationeringsort

Göteborg

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV genom att klicka på “Skicka ansökan”. Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, senast 2021-01-07. För mer information om tjänsten, kontakta Ann-Louise Lindell, tel 070-9724470 eller mejla ann-louise.lindell@tietoevry.com

Vi ser fram emot din ansökan!

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn