noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Senior integrasjonsutvikler - Java eller C#

Fornebu

Regular

Consulting

16 October 2020 - 19 November 2020

Digital Consulting

Vil du være med på å forme fremtidens digitale samfunn? Med våre innovative partnerskap og kunder innenfor både offentlig og privat sektor er vi i TietoEVRY med på å forme dagens samfunn og den digitale fremtiden. Er du en av de nytenkende drivkreftene vi ser etter? Hvis ja, så kan vi love deg en fleksibel stilling med høyt tempo som gir deg muligheten til å utvikle deg.

Hvordan vi jobber

Vi har høye ambisjoner, og vi vil være ledende på teknologi. Vi er lidenskapelig opptatt av kreative løsninger, og vi er alltid nysgjerrige på å se hva det neste digitale gjennombruddet blir. Siden teknologien raskt fornyes må vi være smidige, tenke fremover og se løsninger. Vår arbeidsplass karakteriseres av fleksibilitet, noe som gir deg muligheten til å påvirke når og hvor du jobber.

Er du den vi ser etter?

Vår lovnad til kunder er digital advantage. Lidenskap for teknologi, og en genuin interesse for å hjelpe andre er verdier vi dyrker. Å skape innovative løsninger som kontinuerlig følger kunders behov og teknologiske trender krever et åpent sinn. Bakgrunnen din er utvikler med høyere utdanning eller tilsvarende. Du forstår hvordan teknologiske valg påvirker organisasjonen du hjelper, og ånsker alltid å utforske nye ideer.

Vi tilbyr

Vår størrelse er vår styrke. Som et av de ledende IT-selskapene i Norden kan vi tilby deg flere muligheter enn andre selskaper i bransjen. I TietoEVRY vil du ha muligheten til å jobbe med mange varierte arbeidsoppgaver, ha stor fleksibilitet i stillingen og gode muligheter for karriereutvikling, gjennom TietoEVRY Academy og egne karriereprogrammer. Som en del av integrasjonsteamet vil du ofte være i tett kontakt med kunder. Du vil rådgi dem på strategi, arkitektur og være med på å utvikle tekniske løsninger. Det vi gjør har stor påvirkning på våre kunder og vårt samfun.

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn