noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Fornebu, Haugesund, Trondheim, Stavanger, Porsgrunn, Bergen

Regular

Consulting

09 November 2021 - 21 December 2021

Cloud & Infra

TietoEVRY skaper digitale fortrinn for virksomheter og samfunn. TietoEVRY er et ledende foretak innen digitale tjenester og programvare, med lokal tilstedeværelse og global kapasitet. Vår bredde i kompetanse gjør oss posisjonert for å hjelpe kunder med å oppnå reell digital transformasjon.

TietoEVRY søker etter flere motiverte, engasjerte og kompetente kollegaer til vår Cyber Security avdeling. Vi leter etter deg som har god arkitekt kompetanse, og evne til å forstå store og komplekse infrastrukturer.

Du vil være med å eie og forvalte eksisterende operasjonell modell og bygge opp TietoEVRY fremtidige felles operasjonelle modell.

Stillingen omfatter arbeid med IAM systemer, nettverksmodeller og tilgangsstyring til kunders tjenester og interne tjenester. Du vil også bli del av et prosjekt som ser på ny modell operasjonsmodell for TietoEVRY. Det er en fordel at man har god erfaring med generell IT inkludert generell kunnskap om Windows operativsystem og litt rundt Linux, AD, forstå nettverks struktur, etc.

 • Minimum høgskoleutdanning
 • Lang erfaring med relevant kursing kan kompensere for utdanningskrav.
 • Fordel med erfaring fra drift av IT systemer
 • Gode samarbeidsegenskaper
 • Må kunne ta ansvar for oppgaver og ha gjennomføringsevne
 • Analytisk og strukturert, god til å dokumentere
 • Du har evne til å kommunisere tydelig (muntlig og skriftlig) på engelsk og norsk.
 • Trives i hektisk miljø.
 • Nysgjerrig og evner å tilegne deg ny kunnskap
 • Stor interesse innenfor IT sikkerhet


TietoEVRY tilbyr

 • Faglig og personlig utvikling er garantert. Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver i en dynamisk organisasjon der du får muligheten til å lære fra og arbeide sammen med dyktige konsulenter.  
 • Fagmiljø: stort, sterkt og godt fagmiljø  
 • Menneskene! Spør hvem som helst – den viktigste grunnen til å bli en del av og jobbe hos oss er menneskene. Vi er stolte av å ha et stort mangfold av medarbeidere som alle bidrar og gjør oss til et enestående team.
 • Betingelser. Som en stor organisasjon har vi muligheten til å tilby utviklings- og vekstmuligheter for deg som konsulent. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser har gode forsikrings- og pensjonsordninger, fleksibel arbeidstid og en god balanse mellom jobb og fritid.

Arbeidssted - Fornebu/Oslo – Porsgrunn – Stavanger - Haugesund - Bergen – Trondheim (eller etter avtale)

Søknadsfrist: Snarest
For mer info, tar gjerne kontakt med Mette Lyster +4791300454
 

Om arbeidsgiveren

TietoEVRY er et ledende IT-selskap i Norden. Vår ambisjon er å gi mening og liv til informasjon gjennom ideer, teknologi og løsninger som skaper verdier for våre kunder og nytte for samfunnet vi lever i. Vi fokuserer kontinuerlig på mangfold og oppfordrer spesielt kvinner til å søke stillinger hos oss.

TietoEVRY kombinerer omfattende bransjekunnskap med en kunde nær tilnærming. Vi kombinerer det store foretakets muskler med lokal tilstedeværelse for å hjelpe våre kunder med å realisere sitt fulle IT-potensiale

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn